Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakatarzynka

Mam problem

Polecane posty

Gość kasiakatarzynka

Osatnio zamiast isc do fryzjera chcialam zaoszczedzic troche kasy i saa pare razy robilam sama odrosty, farba. Po ostatnim razie wypadlo mi strasznie duzo wlosow (az sie przestraszylam ze mi wszystkie wypalilo). ogolnie wlosy nie sa spalone, nie zniszczyly sie jkos od tamtego farbowania, tylko chodzi o to ze strasznie duzo wypadlo, powypadaly paemkami. teraz mam przeswity, wlosy cieniutkie kitke mam cieniutka jak u malego dziecka... Czy zncie jakies sposoby na wypadanie, albo na zageszczenie wlosow? Czy lepiej inwestowac w kosmetyki czy moze w jakies tabletki czy masci? a moze jakies naturalne sposoby??

Gość jest bardzo dobry preparat
z vihy na wypadanie po miesiacu stosowania zaczelo mi odrastac mnustwo malych wloskow niestety jest drogi,ale siostra mowila ze sa tanszeodpowiedniki w aptekach

Następnym razem nie maluj sobie sama włosów ... bo tylko biedy sobie narobiłaś :P

Gość kasiakatarzynka
tak macie racje ze nie powinnam robic nic sama w domu, i sama zawsze sie zarzekalam ze jezeli chodzi o rozjasnianie to nic nie zrobie nigdy w zyciu, jak mialam czarne wlosy to smama bez problemy farbowalam i bylo ok. Ale szkoda mi teraz bylo 80 zl tylko na odrosty, bo jestem bez pracy.... ale szczerze musze przyznac ze kolor wyszedl piekny jak jeszcze nigdy:)

Gość ja tez jestem ciekawa

Gość ja nie wiemm