Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubięświąt24

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość nielubięświąt24

czy to normalne że mój chłopak chodzi na herbatke i film do swojej kolezanki w akademiku bo go zaprosiła ? powiedział mi ze 'cos tam chcoała wiec do niej poszedł' słowem sie nie odezwałam bo wiem ze sie kumpluja od4lat od poczatku studiów ale martwie sie bo powiedział mi niedawno że zerwała z chłopakiem który był beznadziejny a ja spytałam dlaczego tak uwazam przeciez za cos ona musiała go kochac skoro z nim była a on że ona znowu az taka ładna nie jest... i sama nie wiem czy mam sie o co martwic czy ta latawica nie chce mi go odbic?o przeciez nie zabronie mu kontaktów z ludźmi...

Gość gitarra
oj naiwna, w akademiku od czasów Chrystusa hasło "jest herbata?" znaczy tyle co "pobzykamy sie?"

Gość nielubięświąt24
każde weekendy spędza ze mną a tam się jednak znalazł w tygodniu ,wiadomo że oni sie odwiedzają ale hasło "bo czegos tam doe mnie chciała?!" :( nie wiem czy sprawdzać go ,obserwować czy jakos zapytać ale jak nie chce wyjsc na upierdliwą

Gość gitarra
sprawdzać, na zaufanie trzeba se zapracować

Gość nielubięświąt24
chyba zaczekam na juwenalia jak bedzie sie wymigiwal od imprezy na której bedziemy sie mogli z nią spotkac to cos jest na rzeczy:/ myslalam o zagadaniu o to jakiegoś jego kumpla ale wogóle ich nie znam wiec małe szanse żeby ktos cos sypnął?

Gość nielubięświąt24
n

Gość nielubięświąt24
jakoś nie uam facetom w tej kwestii bo wiem jak ich łatwo omotacbyle gadaniem :o

Gość chce ją pukać
to oczywiste

Gość nielubięświąt
czy wasi faceci tez maja kolezanki?

Gość nielubięświąt24
:o

Nie nakrecaj sie na zapas :) moze naprawde bylo tak jak mowi. Ale obserwuj go, zobacz co bedzie mowil na temat tej kolezanki.

Gość nielubięświąt24
no własnie co jakiś czas o niej mówi a to ze ma beznadziejnego chłopaka,a ostnio ze z nim zerwała i go pobiła, a jak facet mówi źle o jakims facecie tzn ze jest o niego zazdrosny wiec moze to? albo ze gadaja z nia z chłopakami ze studiów o seksie bo jest tam jedna dziewyzna na informatyce

Gość nielubięświąt24
no wprost nie powiem ze sie w niejh podkochuje