Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdcdcdcd

Dziwne mysli.

Polecane posty

Gość cdcdcdcd

Czy to jest jakas fobia: myslenie raz na kilka msc przez np 20-30 min o samobojstwie ( w nocy jak sie jest samemu napad takich mysli), ale nie o jego popelnieniu (ale mimo wszystko wyobrazanie sobie tego), tylko strach przed tym. Przytaczanie w glowie faktow zwiazancyh z tym czynem przez inne osoby, paniczny strach przed tym, ale zaraazem myslenie jakie to proste w zrobieniu, ze kazdy z naas moze cos takiego zrobic. Wiem ze noiggdy bym czegos takiego nie zrobil, w dodatku hipochondrykiem jestem i boje sie zawsze o swoje zdrowie, ale dzis w nocy mialem az napad takich mysli az mi serce szybciej zaczelo byc:P Miewa ktos tak czasem? ... Czy po prostu na mozg mi siada juz?:D Wesolych Swiat zycze

Gość Badziag
Fobia to jest wymysl lekarzy psychiatrow zeby mieli co leczyc. Masz jakies problemy ktore cie przygniataja? Czujesz sie zdrowa w pelni sil czy moze nie? Moze brakuje ci w organizmie jakichs pierwiatstkow, wbrew pozozorm to ma duze znaczenie.

Gość cdcdcdcd
zdrowy :) tak mam bdobre zycie mysle ;] jestem z niego zadowolony:)studiuje, nie mam problemow w domu, staram sie pomagac w wolontariatach etc:) Co do pierwiastkow to nie wiem, mozliwe. Co do samego tematu, po prostu w moim miescie bylo wiele przypadkow samobojczych smeirci i tak czasem mnei w dizwnych momentach nachodzilo na myslenoie czym sie luzdie kieruja podejmujac takie decyzje, wbrew pozorm przeciez kazdy moze cos takiego zrobic. Sama mysl o tym mnie mega przeraza. Czuje sie jak idiota jak o tym mysle:)

Gość Badziag
Skoro sie mysli to skads to jest, w miescie duzo przyapdkow? Ale chyba w jakims malym miescie bo w duzym miescie to statysytcznie w kazdym jest ich duzo.

Gość cdcdcdcd
tak nieduze miasto;] No pewno jest, bo to stara okolica w ktorej mieszkalo sie za dziecka, i wielu przyjaciol tam mieszka obecnie, a jak na 3 bloki liczba 7cz samobojstw to duza liczba;] Osobiscie odbieram to jako cholerny strach przed tym wszystkim co tam sie dzialo.

Gość cdcdcdcd
zwlaszcza ze jak mowielm jestem strasznym hipochondrykiem :)

Gość Badziag
Nie dziwne ze ludzie popelniaja samobojstwa, ogolnie czasy takie sa beznadziejne i wiele osob traci nadzieje. A rzeczywisie jak male miasto to wszyscy wszssytko wiedza, inaczcej jak w duzym, ale mysle ze w duzych ta ilosc jest poporcjonalnie wieksza niestety.

Gość cdcdcdcd
dzieki ogolnei za zainteresowanie;] po prostu raz na kilka msc jak cos takiego mi sie przypomni odruchowo i mimowolnie gdy siedze sam, nachodza mnie takie mysli neizaleznie ode mnie. Mysli typu ze to prosta sprawa, kazdy mzoe pojsc powiesic sie np na poreczy od schodow, tlko zawsze oprocz tego zastaaiwm sie po co to. Nie wiem czy to jakas wewnetrzna obrona przed tym wszystkim czy co;]\ Dzieki i zycze Wesolych Swiat!!:]