Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artek87

jest szansa ?

Polecane posty

Gość artek87

witam , zaczne od poczatku swoja historie. mniej wiecej w tym samym czasie poznalem 2 dziewczyny , bylo to 3 lata temu , obie mialy wady i zalety , mozna poiedziec ze nawzajem sie uzupelnialy , chcialem spotykac sie z obiema jakis czas by zobaczyc ktora bedzie odpowiedniejsza partnerka jednak z dnia na dzien decyzja stawala sie trudniejsza i tak sie to przeciagnelo ze wkoncu dowiedzialy sie o sobie.po pewnym czasie obie byly mi w stanie wybaczyc jednak ja nadal nie umialem wybrac:( gdy bylo dobrze z 1 to tesknilem za 2 i na odwrot.pozniej bylem z 1 ale tak niefortunnie sie ukladalo ze gdy sie poklocilismy ta 2 pisala mile smsy , w koncu postanowilem sie zmienic przemyslalem wszystko przestalem sie zachowywac jak gowniarz i zaczelismy sie znowu spoytkac na probe z 1 , bylo super zadnych klotni przez okolo 3 miesiace sama przyznala ze bylo bardzo milo az nagle wyszla wieczorem z kolegami a ja napisalem kilka zazdrosnych smsow na ktore juz nie odp , tu jest moja wada ze bylem o nia cholernie zazdrosny.nastepnego dna nadal nie odp ani juz nie odbierala telefonu , nie chciala sie spotkac , napisala tylko zebym dal jej spokoj:(najgorsze ze nie znam powodu dlaczego tak nagle sie odsunela skoro pare dni wczesniej mowila ze chce kolejny raz sprobowac i ze mnie kocha , a potem ze nie kocha:( przez te pare dni napisalem do nie chyba 300 smsow a dostalem okolo10 typu daj mi spokoj , daj mi zyc , nie kocham cie .rozumie ze kiedys ja skrzywdzilem ale teraz nic nie zrobilem i chcialbym poznac powod a nie mam jak , jestem bezsilny bo nie odpisze mi ani nie odbierze telefonu , :( co robic?

Gość artek87
jeszcze chce dodac ze jakis rok temu zerwalismy a ja po paru miesiacach poczulem sie jakby mi ktos odebral pol mnie , czulem sie bardzi zle nie moglem wysiedziec w miejscu , staralem sie o nia dlugo az w koncu dala mi sznase ktora znowu zepsulem , teraz to uczucie wrocilo znowu mi zle itp ale dochodzi ta cholerna bezsilnosc bo wtedy chociaz moglem z nia pogadac :(:(:(

Gość artek1987
pomóżcie :(

Gość tea leaf
moze daj sobie spokoj z obiema na jakis czas.

Gość olejzpierwszego
kobiety sie olewa.... mozesz je porzerwac wzrokiem i robic dwuznaczne aluzje.... ale to one musza chciec sie z toba widywac codziennie

Gość co porabiasz

Gość glosny sasiad

Gość ja uwielbiam zdrade

fortuna kolem sie toczy ... To co dales.. powroci do Ciebie .. a Jesli kogos zraniles .. ktos zrani Ciebie .. Sam widzisz.. Jak na moje szansy nie ma

Gość DR PSYCHOL
TY TO MASZ FARTA ŻE ZADNA Z NICH NIE OSZALAŁA ZE JEST ZDRADZANA TYLKO CIE ZALICZYŁA I ZNUDZIŁEŚ SIĘ JEJ

Gość lipnie potepujesz
jakis niezdecydowany teraz zbierasz plon swoich dzialan wiec nie sadze ze cos z tego wyjdzie ona cie olala a ty uwazasz ze ja kochasz -czesty mechanizm. jesli by bylo ok to bys sie znudzil i chcial tamta :O:O