Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DrMartens

Czy można przyciągnąć konkretnego faceta myślami??

Polecane posty

To nie jest żart, proszę o poważne wypowiedzi dlatego że na temat przyciagania różnych sytuacji powstało wiele książek i artykułów. Jednak czy to się komuś udało? Dodam że facet o którego mi chodzi zna mnie, ja znam jego tylko straciliśmy ze sobą kontakt pół roku temu :)

Gość powiem Ci cos takiego...
faceta nie udało mi się przyciągnąć myślami, ale różne sytuacje tak, niestety nie miłe

Skoro są książki i artykuły, to dlaczego nie przeczytasz i nie spróbujesz? Będziesz wiedzieć czy działa czy nie:D

heheh no własnie czytalam kilka i stosuje ale jak narazie to nie działa:) i dlatego pytam czy komuś się udało bo może coś źle robie... Ja nie licze na to że ktoś mi powie ze sie da i wszystko będzie pięknie heheh tylko może ktoś ma jakieś doświadczenia:)

tak rzuciłam z tym facetem bo po prostu chciałabym go spotkać jeszcze ale tu chodzi też o inne sprawy które podobno można "przyciągnąć"

Gość princespollllllo
mi sie to udalo!! po roku czasu odezwal sie! nie dawal mi spokoju myslam caigle o nim i odezwal sie!!

A powiedz mi princespollllllo czy robiłaś to świadomie?? tzn czy spodziewałas się ze jak bedziesz myślała to się odezwie ??

Gość a więc ja mam
mi sie to zdarzyło niejednokrotnie... ale przyciągam i te złe i dobre rzeczy o których dość intensywnie myśle

Ja myślę, że miałaś na myśli programowanie podprogowe na odległość, na które nie ma żadnych naukowych potwierdzających przypadków. To tylko teoria wysnuta na podstawie kilku eksperymentów, które nie zostały zatwierdzone:)

Gość moze i mozna
polecam ksiażke "sztuka uwodzenia, erotyczna mowa ciala" to dziala. Zrobilam test i robilam tylko to co bylo w tej ksiazce opisane i wiesz co 3 prawie obcych facetow bylo gotowych mi sie oswiadczyc po dwoch tygodniach moich praktyk.

Gość madziaraaaaaaaaa
a mi sie tak udalo przyciagnac 2 facetow :D...to chyba dziala :P

Gość babie-lato
ja Ci powiem, ze jesli chodzi o faceta, o ktorym mysle praktycznie non-stop, to w ciagu roku chyba z 10 razy spotkalam go przypadkiem na ulicy. Fakt, ze pracujemy niedaleko od siebie, ale spotkania byly zupelnie przypadkowe. Po ktoryms kolejnym razie zaczelam sie rzeczywiscie zastanawiac, czy to przypadek...? Nie wierze w takie rzeczy.

Gość jolllciiia
powiem wam tak .działa ale to nie jest proste i wymaga koncentracji i nie zachwianej wiary,no i czasu..wiem ,u mnie sie udało ,choc troche to trwało to fakt ...ale nalezy pamietac ze to co wysyłasz i jak to wysyłasz mysli ,energie,w jakiej formie o nim myslisz to bardzo wazna sprawa...wizualizacja to podstawa,w tej materii... a i jeszcze jedno pamietaj ze wszystko działa w dwie strony wiec ...warto najpierw sie zastanowic czy oby to ten przeznaczony...

Gość bernadetkaaa
co oznacza, ze to dziala w dwie strony?

Gość gość
Tu idealnie pasuje powiedzenie to czego pragniesz pragnie Ciebie. Nieraz się o tym przekonalam

Gość gość
Nie sądzę.

Gość gość
konkretnego nie

Gość wilczek milczek szamanek
Mam nadzieję,że myśli myślącej,myślą myślami pomyślnie.No nie?! Myśląco milcząco.

Gość weroni667
Witam mi sie udalo przyciągnąć faceta myślami:)