Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multiplex

ile kosztują pampersy?

Polecane posty

Gość multiplex

ile pampersy a ile inne pieluchy, czy jest duża róznica w cenie i czy faktycznie pampersy są najlepsze?

uzywam pampersow TRÓJKI - (trzeci rozmiar z kolei), wielka paka 82 sztuki) kosztuje okolo 47zl. Jesli o inne pieluszki, to sie nie wypowiem, bo nie uzywałam. Moge tylko powiedziec tyle, ze dobor pieluszek to sprawa indywidualna. To co szkodzi maluszkowi twojej kolezanki, nie musi koniecznie szkodzic twojemu bobasowi i odwrotnie. Moj Maluch nigdy nie mial odparzonej pupci i mam nadzieje, ze tak zostanie ;)

Gość multiplex
dzięki Kefirek, za odpowiedź. Dzieci jeszcze nie mam, ale "robią sie", wiec zbieram juz informacje. :D

Gość jaoshjpa
ja uzywalam róznych , babydream , huggies , happy, ale najlepsze sa pampersy , nie chodzio uczulenia , bo akurat corka niemiala na zadne jakie sie zakladalo takie byly dobre , pampeersy sa najdrozsze ale najbardziej wydajne ,jesli masz jak porownac to sama zobaczysz biorac wreke pampersy sa najciensze i dlatego wiecej wchlonal , dlatego warto kupic pamersy

Gość jaoshjpa
niezaoszczedzisz , wychodzi na to samo

Gość multiplex
acha, a możesz podać jeszcze ceny tych pieluszek?

ja jestem wierna pampersom bo jak kupilisy huggies (maly mial wysypke myslelismy ze od pieluszki - z miesiac temu to bylo) to wysypka sie po jednej zalozonej pieluszcze powiekszyla a pupa zrobila sie bardzo odparzona (mial biegunke bo bral leki) wiec od razu zalozylam pampersa. ale np.moja kkuzynka uzywala huggies bo u jej blizniakow one sie najlepiej sprawdzaly. mozna poprobowac roznych pieluszek bo kazde dziecko jest inne

Gość ola_błaszczyk
Witam! Ja używam pieluszek z Biedronki - DADDY i uważam są bardzo dobre, a i cena jest dostępna - 30zł za 78szt. (najmniejszy rozmiar), późniejsze rozmiary mają kilka sztuk mniej. Pozdrawiam :)

Ja się trochę bałąm używać tych z BIedronki, ale potem spróbowałam i żadnej wysypki Mała nie ma, jest dokładnie tak jak w oryginalnych pampersach. To bardzo indywidualna sprawa, ta skóra dziecka ;).

Gość Dada poleca Mama
Ja też polecam pieluszki Dada z Biedronki , moj synek sie przyzwyczail do nich , rzadko kiedy sie zdarza ze te pieluszki przesiakaja ,a inne ktore kupowalam firmowe to wlasnie przesiakaly odpinaly sie nie kazde drogie rzeczy sa najlepsze.

Gość gość
Polecam touyours z Lidla, są cienkie i chlonne, Dada Premium extra soft(te stare) są podobne do Pampersów, niestety mojego synka uczulily, wiec u nas odpadają, nowe Dady- Premium Comfort Fit są cieniutkie, dość chłonne, ale dość mocno odstają na pleckach, babydream- chłonne, ale w sumie mimo gumki na pleckach niezbyt elastyczne, Pampers New/Active Baby- chłonne i elastyczne, Pampers Sleep And Play- ja dla synka ich nie kupiłam i nigdy nie kupię. Bratanek mial raz kupione i bardzo szybko je przesikiwał, poza tym wgl. nie są elastyczne. No i na koniec najdroższe- Pampers Premium, też nie używałam osobiście, ale znajoma używa i sobie chwali- są elastyczne, podobno chłonne, mają wskaźnik wilgoci i zdaniem z najomej nie 'żelują', tylko jakoś inaczej zatrzymują wilgoć...