Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vittorio Bimbetti

Szczęść Boże drodzy Kafetarianie

Polecane posty

Byłem dziś ze święconką w kościele i na najbliższe dni stałem się dobrym człowiekiem. NIe wiem dla czego, ale kościół pozytywnie na mnie działa, a nie chodzę do niego od lat. Pragnę Wam życzyć wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, spokoju ducha, więcej zrozumienia i miłości. Samotnym życzę znalezienia drugiej połówki i szczęścia w życiu. Tradycyjnie każdemu z was życzę zdrowia, spokoju i dobrej pracy.

Gość kolooratka
dziekuję i wzajemnie.

Gość reactiva
Co cie tak w tym kosciele nawiedzilo? Mogłbys sie z tym podzielic.Jest nas wiele takich zbłakanych dusz ktore szukaja nawrocenia.Chcielibysmy pojsc ta sama droga co ty...

Nie wiem co. Nie jestem zbyt dobrym człowiekiem, ale w zyciu codziennym staram się być prawy i w głębi ducha wierzę w Boga. Kościół działa na mnie jak przypomnienie o dobrym postepowaniu, powadze itd. Jakoś tak oczyszcza i pozwala zastanowić się nad pewnymi sprawami. Za rzadko chodzę do kościoła i dlatego jestem taki zły.

Gość reactiva
Ja mam tylko nadzieje ze wszyscy mili chłopcy na kafetierii dzis w oto ten wielki dzien poswiecili swojej jaja.Aby byly zdrowe i dawały duzo radosci swoim kobietom.Aby nie dały plamy.