Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WESOŁYCHŚWIĄT22

DLACZEGO PAMPERSY SLEEP PLAY SA DUZO TANSZE OD ZWYKŁYCH PAMPERSÓW??

Polecane posty

Gość WESOŁYCHŚWIĄT22

STRASZNIE MNIE TO DZIS ZASKOCZYLO , CHIALAM KUPIC NOPRMALNE PAMPERSY W JUMBO PACKU 62 SZTUKI MIDI I KOSZTOWAŁY 52 ZLOTE A SLEEP & PLAY 72 SZTUKI ZA 34 ZŁOTE!! CZEMU TAK TANIO? CZEMU JEST TAKA RÓZNICA?

Gość masz leniu
kup i wyprobuj a sama sie przekonasz. ja kupilam troche zanizona rozmiarowka moim zdaniem.

Gość są gorsze
są gorsze jakościowo,nie mają elastycznych boczków i moim zdaniem są sztywniejsze. Nie są oczywiście złe i używałam ich dopóki moje dziecko nie zaczęło raczkować. Ale teraz jak się dużo rusza wolę lepsze.

Gość WESOŁYCHŚWIĄT22
MOIM ZDANIEM SA TAKIE SAME A NAWET LEPSZE, NORMALNE CZESTO MI PRZECIEKALY A TE OD RANA ANI RAZU , ROZMIAROWKA CHYBA JEST TAKA SAMA

Gość primulkaaa
od rana nei zmieniłaś dzieciakowi pieluchy? :o ale smród musi być

Gość WESOŁYCHŚWIĄT22
OD RANA JUZ 5 PIELUSZKE MA:) I NIE PRZECIEKLY:p

Gość hanka skakanka
up up

Gość benia8084
Ja uzywam te pieluszki od narodzin mojego synka do teraz (13 miesiecy) i nie moge nazekac.Sa tak samo chlonne jak normalne pampersy fakt ze jedynym minusem jest to ze nie maja elastycznych boczkow ale so dobre i w rozsadnej cenie...Gatunkowo takie same jak Pampers i Hugiss

dla mnie beznadziejne....mój mały mało sika w nocy więc na noc dawały radę...ale wolę z Lidla pampersy

Gość pamperssssss
zaletą tych sleep jest to ze nie mają "zapachu" który NIESTETY mają normalne pampersy po pprostu ten zapach (aloesu czy czegoś tam) jest dla mnie ogromnie drazniący mąz się nawet pytał czy mała nie ma kupki bo coś dziwnie pachnie wadą jest brak elastycznych boczków a tak to uważam ze sa nawet lepsze od tych normalnych po przesikaniu nie robi się taka "kula opadająca" jak w tych normalnych

Gość jak to nie mają zapachu
własnie są masakrycznie perfumowane :O chyba ze to te nowe bo mam sleep ^ play w pomaranczowej paczce i nie dosc ze są perfumowane to odparzyły dziecko po 3 godzinach chociaz nawet duzo nie nasikało

są cieńsze i nie tak chłonne jak normalne pampersy. Mojemu synowi przeciekały.

właśnie główna ich wada to brak elastycznych boczków, jak dziecko jest najedzone to zapinasz luźniej potem mu się zsuwa a jak zakładałam przed jedzeniem to znów potem w brzuszek go uciskały,po prostu nie umiałam ich zapiąć tak, żeby było dobrze, za to polecam active baby rewelacja

pampersy sleep and play są strasznie perfumowane i nafaszerowane chemią. Chusteczki też są kiepskie, pachną tak samo jak pieluchy,trzeba dużo zużyć przy zmienianiu pieluchy, kiepsko wyciągają się z opakowania. Kupiliśmy te pieluchy w promocji gdzie dodatkowo dostaliśmy chusteczki. Nigdy więcej nie kupimy takiego zestawu.

Gość mama małego Alka
a ja kupiłam ostatnio zwykłe pampersy i się bardzo zawiodłam - są niby miękkie ale tak miękkie jak szmatka wymiętolona - nietrzymają się, przeciekają - niewyobrazam sobie jak strasznie musza być te pomarańczowe.. wole huggis premium - dużo tańsze a dużo lepsze - mają ten sam wkład tzn pampers jest taki miękki a nie robi się twardy a mają też gąsieniczke na plecach rozciagająca się - jak dla mnie super

Gość a ciekawe
zmienilo sie cos od tamtej pory? dalej nie maja elastycznych boczkow? warto kupic?

Gość gość
Mają już elastyczne boczki

Gość gość
Używałam ich (sleep&play) bardzo długo, ale przerzuciłam się na pieluchy z Rossmanna, bo nie zawsze były większe rozmiary (4,5). Niezłe są też Dady.

Gość gość
Dady to są dobre na naukę nocnika, bo w ogóle nie wchłaniają. Raz kupiłam i dziecko od tego czasu załatwia się na nocnik :P

Gość gość
To dziwne, bo u nas Dady były super chłonne, rozmiar 3-4. Może to zależy od rozmiaru i ilości moczu?

Gość gość
Obecnie używamy sleep&Play 5 i w zasadzie są SUPER! Kupa nie przecieka ani nie przemakaja. A wypróbowałam już wiele rodzajów i zostałam przy sleep&Play. Jedyny minus to rozm.6 nie widziałam a Synek grubszy i pewnie trzeba będzie pomyśleć i szukać innych bo te robią się małe( mimo to wszystko ok).