Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotomozebyccc

cos czarnego pod paznokciem u nogi

Polecane posty

Gość cotomozebyccc

taki jakby krwiak ale skad sie to wzielo nie uderzylam sie w kazdym razie nie pamietam. przy dotyku nie boli, zajmuje pol paznokcia. plytka paznokcia nie jest naruszona

Gość Badziag
krwiak krwiak, moze ci naczynko puscilo pod paznokciem, nie ma sie co przejmowac, nieumrzesz, paznokiec odrosnie krwiak przejdzie.

Gość DZIS NA POMARANCZOWOO
Nie chcę Cić straszyć, ale to moze byc tez cos gorszego... moja kuzynka miala plamke na poznokciu... okazalo sie, ze to czerniak.. idz do dermatologa i nie bagatelizuj tego. Nikt z nas nie jest tutaj lekarzem i nie postawi Ci diagnozy, czy to zwykly krwiak czy cos gorszego.

Gość cotomozebyccc
fakt w poniedzialek zalozylam nowe buty a w srode odkrylam tego krwiaka. tylko ze nic nie boli

Gość cotomozebyccc
ale to od razu tak wyskoczylo z dnia na dzien. nie ze bylo male i sie powiekszalo

Gość mozliwe ze
moglo sie zrobic od nowych butow jesli cie uciskaly w palce, ja akurat mam podobnie, nosilam niewygodne buty, byl ucisk na pazkokiec i teraz musze czekac az odrosnie zdrowy🖐️

Gość DZIS NA POMARANCZOWOO
"w początkowym okresie swojego rozwoju jest to po prostu ciemniejsza plama pod paznokciem (obejmująca czasem również obrąbek naskórkowy, tzw. skórkę paznokcia), która zazwyczaj, niestety, nie budzi niepokoju, co powoduje opóźnienie właściwego rozpoznania. Czasem mylona jest z krwiakiem podpaznokciowym lub grzybicą"

Gość cotomozebyccc
mi od razu wyskoczylo na pol paznokcia. fakt buty troche uciskaly ale nie za bardzo ale sa to buty na obcasie (dawno takich nie nosilam) wiec moze ten but faktycznie naciskal na palce

Gość uuuppppppppppppp

Gość uupppppppppp