Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalaMens

po swiętach zaczynam pracę,nie poradzę sobiezałamka

Polecane posty

Gość YRYHEHNEAHE
skad ten brak wairy w sibie

Gość Babcia Marysia
jaką pracę? lepiej poświęc trochę czasu przez te święta i nastaw sie pozytywnie:) Na dzięn dobry mów sobie: "zajebicha, jeszcze tylko 2 dni i idę do nowej pracy"

Gość nerwowa-bardzo
ja po swietach chce zmienic prace. w tej co jestem nie wyrabiam psychicznie, a szkoda bo sama praca jest ok. tylko atmosfera:((

Gość olalaMens
dtychczas nie pracowałam,i poszcześcilo mi się dostałam w miare wysokie stanowisko a nie mam doswiadczenia,i treraz naszlo mnie zwątpienie.jak nic sobie nie poradze:(((

Gość witaj autorko tak czytam i
KOBIETO!!!!!!!!!!!!! Ciesz sie! Ja nie mam pracy od hohoho:o Obronilam sie w lipcu, od listopada szukam bo chcialam miec troche luzu od obrony, lada chwila maj a ja nadal nie mam pracy:( ciesz sie i nie narzekaj!

Gość olalaMens
wiem,ja tez sie niedawno obronilam,ale mialam farta i szukałam niecale 2 miesiace.ale nie mam doswiadczenia,nie pracowalam nigdy,tylko praktyki,a teraz na-rawde sie boje ze sobie nie poradze i nie wytrzymam presji:( i w ogole ze wszyscy w nowej pracy stwierdza ze jestem ostatnią pierdoła

Gość nerwowa-bardzo
ja bez pracy bylam pare lat a potem nagle telefon o zatrudnieniu. niestety atmosfera nie ta no i boje sie tak zmieniac bo ma jeszcze male doswiadczenie.