Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cion

Niektorym nie jest przeznaczone zaznac szczescia

Polecane posty

Gość Cion

To, co dla jednych wydaje sie normalne, zwyczajne i latwe do zdobycia, dla innych jest nieosiagalnym marzeniem. Ja mam tak z kobietami, ktorych nie bylo w moim zyciu zbyt wiele, a ktore okazywaly sie interesowac wylacznie moimi pieniedzmi tudziez chowaly "cnote" do slubu, jednoczesnie sypiajac z moimi kolegami, a ostatnia, starsza ode mnie rozwodka z synkiem, zapomniala mnie uprzedzic, ze jej maz nie ma pojecia, ze jest juz bylym mezem. :o Obecnie zwiazany jestem z kobieta, ktora uwaza, ze nie jest zwiazana ze mna. A dokladniej - nie mam pojecia, o czym mysli, wiem tylko, jak sie zachowuje i jak mowi. Zadna z moich partnerek nie troszczyla sie o mnie tak, jak ona, przy zadnej nie czulem sie tak chciany i pozadany. Z drugiej jednak strony ciagle podkresla, ze nie jestesmy para, tylko "znajomymi", "kolegami" czy "kochankami" i ze nie przypuszcza, by cos mialo zmienic sie w przeszlosci. Jest po dlugim zwiazku, w ktorym ktos ja bardzo mocno zranil. Jakie sa szanse, zeby zmienila zdanie i zechciala byc ze mna?

Gość iouyou
szczescie jest w nas człowieku

Gość Cion
Trudno byc szczesliwym, starajac sie latami byc wartosciowym czlowiekiem i widzac, jak niemal wszystko, czego sie tkniesz, obraca sie wniwecz. Chyba latwiej byc szczesliwym, bedac bogatym, pieknym i utalentowanym, niz brzydkim, samotnym i chorym? O szczescie trzeba walczyc. Jak o nia walczyc? Wystarczy byc?

Gość bww
a co to jest dla Ciebie SZCZEđCIE

Gość cion
Dom wspoltworzony z ukochana kobieta... prawda, ze niewiele...?