Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartolini bartolomeo 21

Dziewczyny czy warto być z kimś kto o siebie nie dba ?

Polecane posty

Proszę o szczere odpowiedzi :-)

Gość zaniedbany stefan
warto

Gość zależy co masz na myśli

Gość bernadetkaaa
ale o czym mowisz?

Moim zdaniem jesli ktos o siebie nie dba to nie bedzie dbal tez o inne osoby w tym o dzieci. Dlatego nie warto, podkreslam NIE WARTO a wrecz NIE MOZNA wiazac sie z grubymi dziewczynami bo one na to nie zasluguja nie dbajac nawet o siebie :-o Pozniej dzieci przejma po TYM POTWORZE nawyki zywieniowe i beda kolejne zaniedbane osoby ktore maja wpojoje zle wzorce :-oDlatego grube dziewczyny albo powinny schudnac, albo Z NIKIM SIE NIE WIAZAC. Takie jest moje zdaniem:-)

Gość aga 18lat
bartolini... czy myslisz ze kazda gruba osoba jest taka bo o siebie nie dba i obzera sie caly czas? w tej chwili obrazasz ludzi ktorzy na prawde probuja zrobic cos ze swoja waga, a po prostu sa tacy a nie inni. wspolczuje ci twojego sposobu myslenia

ignorancie nie kazda dziewczyna z nadwaga jest gruba, bo o siebie nie dba. pewnie nie slyszales nigdy o niedoczynnosci tarczycy, kuracjach hormonalnych, zaburzeniach metabolicznych??

Ja nie mam nic do osob ktore wygladaja jak slonie ale dzieki chorobie. Jednak to sa tylko skrajne przypadki. A reszta to totalne zaniedbanie :-p Wiem, ze latwiej zwalic wine na cos i nie robic nic bo sie nie da :-o Ale ktos kto na prawde nie jest powaznie chory i jest gruby to dla mnie jest zalosny, jest mniej niz zero bo doprowadzil sie do stanu wszystkopochlaniajacej swini :-o

Cholera zarzucam kafe.Jeden ćwierćmózg piszę durną prowokację,a reszta cwierćmózgów karmi tego trolla.Kiedyś to było fajne forum,pogadac można było normalnie,a teraz żal.ru

wiesz co? mam niedoczynnosc tarczycy i jestem okraglejsza, nei gruba. ale gdybym miala do wyboru 2 pakiety: moje kilogramy i chorobe, a Twoj mozg i cialo modelki, wybralabym pierwszy. z doplata z dziewiecioma zerami nie wzielabym Twojego sposobu myslenia.

Dlaczego jak ktos pisze nieprzychylne teksty o osobach ktore o siebie nie dbaja to od razu to ma byc prowokacja ? Sama jestes cwiercmozg :-o