Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to juz choroba

jak się powstrzymać od zdrad ????

Polecane posty

Gość to juz choroba

mam problem, często zdradzam partnera, nie chce tego robic, ale to jest silniejsze ode mnie, ktoś jeszcze tak ma, nie wiem jak to zwalczyć, ale przespanie sie z kims innym jest takie podniecające

Gość javascriptvoid0x
do psychologa, to sie nazywa nimfommania

Gość to juz choroba
wiem, że to już nimfo, ale nie chce isc do psychologa, mieszkam w małym mieście i wiecie jak to jest :-/

Gość javascriptvoid0x
sluchaj nie masz wyboru, psycholog lub psychiatra to normalny lekarz, pozatym nie ma prawa nikomu zdradzic ze bylas u takowego, tylko terapia pomaga na nimfo, przykro mi, lepiej iusc i sie leczyc niz robic glupoty i tracic facetow przez glupi problem psychiczny

Gość to juz choroba
no ale, co on może mi poradzić? powie to co ja już wiem, chyba, bo przecież lekami mnie nie wyleczy.. ech, właśnie byłam na czacie, ale nikogo nie było chętnego, ale jutro tam pewnie znowu wejde :(

Gość javascriptvoid0x
wyleczy, psychoterapia bardzo pomaga, czasem sa nawet i leki na zmniejszenie libido, nic sie nie martw, moze pomoc, moj rzyjaciel sie leczyl z sexoholizmu , trwalo to dlugo ale z tego wyszedl

Gość to juz choroba
problem też tkwi w tym, że z facetem spotykamy się w weekendy, na święta nie przyjechał do domu, a ja od 2 dni jak głupia siedze na czacie i szukam ...

pij kawe zbożową z bromem i smaruj się szarą maścia. Przepis ogólnowojskowy skuteczny na wszystko, powaga.

Gość to juz choroba
javascriptvoid0x - tylko, żeby sie nie okazało, że całkowicie stare zainteresowanie sexem :-/

Gość to juz choroba
bmblondyn - normalnie zabawne to, ale mi nie jest do smiechu :-/

Gość javascriptvoid0x
nie, on mial jakies leki wlasnie na obnizenie libida, i normalnie mogl bez problemu ale wtedy kiedy byl z partnerka dlugolentia nie ze po kilka razy dziennie musial dziwki na ulicy wyhaczac... to tylko obnizenie a nie calkowite zahamowanie, ale tez trzeba bardzo duzo pracy w to wlozyc bo to ciezki kawalek chleba naprawe, i trzeba sie cale zycie pilnowac i przedewszytkim powiedziec partnerowi prawde ze masz taki problem i ze sie leczysz

Gość to juz choroba
jak tu powiem to wtedy bede mogła się puszczac bez końca bo mnie zostawi:-/

Gość reactiva
Jest lekarstwo>zrob sobie herbatke z -10 dag tymianku, majeranku, kminku, szczypta soli i pieprzu, 3 krople cytryny i nasraj do tego i wypij czy zjedz jak tam wolisz.Zalezy czy wyjdzie miekki wywar czy twardy a moze wodnisty...

Gość javascriptvoid0x
sluchaj, idz do lekarza, ale jesli psycholog postawi diagnoze to musisz mu powiedziec prade, wierz mi nie zostawi cie, dziweczyna mojego kolegi byla z ni przez 8 lat jak sie leczyl i byla non stop zdradzana ale wiedzila o tym ze to psychika i jakois dawala z tym sobie rade wspoerala go i wyszedl na prosta , dzis sa po slubie, ona bardzo go linuje ale i on siebie tez...

Gość to juz choroba
reactiva - ja się musze leczyć, ale ty tym bardziej !!!!!!!

Gość to juz choroba
javascriptvoid0x - dzięki za słowa otuchy, ale nie wyobrażam sobie, żeby powiedziec to facetowi, byśmy się na pewno rozstali :-/

Gość javascriptvoid0x
sluchaj nie ten to inny, pozatym predzej czy pozniej sie dowie i wtedy nigdy go nie odzyskadsz, zawsze najlepsza jest najgorsza prawda niz klamastwo! a kazdy twoj zwiazek sie rozpadnie jesli sie leczyc nie bedziesz, wiec zainwestuj w siebie przemoz sie i do lekarza!bedzie dobrze ale musisz tego naprawde chciec i miec odwage

koniecznie idz do lekarza, naprawde. jesli zalezy Ci na chlopaku i nie chcesz go zdradzac, to nie masz innego wyboru.

Gość reactiva
TO JUZ CHOROBA! Nie zdiagnozowali mi choroby psychicznej.Zostalas tylko ty.Jak narazie to przynajmniej rob to sama a nie zdradzasz go.Zalezy czy to kwestia twojego popendu czy samego faktu zdradzania.Co meczy cie najbardziej.O czym myslisz o facetach czy samym orgazmie...zastanow sie.Sama znajdz przyczyne

Gość _mecenas_
nie powtrzymuj sie tylko podaj kontakt do siebie:)