Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwazna i nieszczesliwa

zycie to sztuka wyboru - rozstanie

Polecane posty

Rozstalam sie z mezczyzna, ktory byl dotad jedyna i najwieksza miloscia. Ja dla niego jednak nie, wiecej w tym zwiazku bylo moich lez niz szczesliwych chwil...Zwiazek byl dlugi i burzliwy, po entej klotni zrobilam sobie kilka dni przerwy i doszlam do wniosku, ze chyba juz nie kocham, ze to wszytsko co bylo nie tak nie przeklada sie juz na gniew i zal, ale zabilo prawie calkowicie uczucie... A teraz chce mi sie wyc, nie za nim (chociaz chwilami), ale z smotnosci...idzie wiosna, wszedzie widze szczesliwe pary :( To nie tak, ze zerwalam i juz musze kogos miec, to byl powrot...przez 2 lata po nim i przed nim nie bylam z nikim bo kochalam jego. i jakos to szlo, nawet bylam szczesliwa...moze przyzwyczajenie do bycia samej? teraz dostalam na chwile tto wszytsko i... Nie chce sie ladowac w byle zwiazek, bo to nie mam w tej chwili sensu, pewnie skrzywidzilabym ta druga osobe, ale...wiem te, ze do niego nie wroce choc on na to czeka :( niby zaplanowalam sobie wyjazd (zebralam ekipe singli), znajduje sobie jakies zajecia, ale ta pustka mnie dobija i w jednej chwili nachodzi mnie taki palczliwy nastroj ;( musialam sie wyazalic...

Gość mezata i dzieciata
witaj w klubie kochana. tez tak mam

Gość klubowiczka tez
:-(

Najgorsze, ze ja do konca nie wiem czego chce. wiem, ze do niego nie wroce, ale nie jestenm do tej decyzji przekonana na 100%. Chcialabym miec sie do kogo przytulic etc, ale nie chce krzywidzic tej drugiej osoby. Z drugiej strony kto wie czy skrzywdze, moze akurat trafie na 'tego'? A moze przez taki zwiazek ucieknie mi prawdziwa milosc?

płaczesz nie dlatego ze kochasz tylko dlatego ze nie możesz sobie kogoś znależc i nie interesują się Tobą Ci faceci co bys chciała aby się interesowali, a słowo "kocham tamtego" to wymówka dla samej siebie i ba tak to działa że jak wspomisz chwile z tamtym to serce Ci mocniej bije i czujesz że naprawde Kochałaś... Trzeba było ratowac ten związek jak tak bardzo Kochasz i jest Ci źle a nie uciekać, zresztą jak byłąs nieszcęsliwa z nim to jedyne wyjście czemu płakac Ci sie chce to takie ze nikt poza nim sie Toba nie zainteresował albo zainteresowali sie tylko tacy co Cię nie pociagają... Masz kreche na wstepie za to ze to ty zerwałaś - a teraz napisz dlaczego z nim sie rozstałaś?

Autorko zostaw przeszłość za sobą. Nie warto się odwracać za siebie i rozpamiętywać bo to do niczego nie prowadzi. Wiem, że CI teraz ciężko ale poradzisz sobie. Inni mają gorzej...🌼

Gość o maj gat22222222222
A jak zapomniec o facecie z ktorym ma sie dziecko.Zostawic przeszlosc za soba, ale jak?

Gość
Tak to jest, jak się nie umie być z samym sobą? Aż taka nędzna z Ciebie osoba?

Gość po pierwsze to
szczerze Ci gratuluję, że rozstałaś się z tym facetem. Nie martw się, znajdziesz drugą połowę. Nie szukaj na siłę, ale też nie popadaj w paranoję, że jesteś teraz singlem i to jest takie straszne. Poprostu daj sobie czas na to, by znależć tego właściwego. Powodzenia.

Gość niedobrze sie dzieje
nie szukaj na siłę ! Poprostu nie siedz w domu wychodź na imprezy, na spacery z kolezankami a przypadkiem spotkasz kogoś kto Cie oczaruje :)