Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ponawiacz...

pytanie czysto retoryczne! dlaczego jak napisze na czacie OMEGLE ze jestem z Pol

Polecane posty

Gość mac wasza jego
a co to znaczy carrot?

zaczęłam pisać że jestem z gremany :/ I już ze mną rozmawiają!!!! ;( Żałosne buraki! Co oni sobie myślą? Mają po 16 - 20 lat bachory i będą mi podskakiwaćtylko dlatego że urodzili się w kraju mcdonalda!

Gość MAriusz BHP
:) Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hi Stranger: hi] You: are you normal? Stranger: where r u from You: Kazakstan Your conversational partner has disconnected.

Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: HI :) Stranger: hii You: Whats up? Stranger: nm u? You: 26 male Irak Your conversational partner has disconnected.

Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hallo! Stranger: hey! You: Where do you come from? Stranger: Brazil Stranger: you? You: Irak Stranger: i hate us and you? You: you hate you? Your conversational partner has disconnected.

Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hey You: Hello! You: 25 male Irak Your conversational partner has disconnected.

Gość MAriusz BHP
Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hi Stranger: Hey! Stranger: are you a lesbian girl? You: where are you from? You: no Your conversational partner has disconnected.

Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hey You: hI :) You: where do you come from? :) Stranger: brazil :D Stranger: you? You: Irak Stranger: cool :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O ZASKOCZYŁ MNIE

Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: Hi! Stranger: describe yourself You: 24 male Irak Stranger: well !$%Y you Your conversational partner has disconnected.

Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: Hi! Stranger: Hi stranger You: :) You: Hallo You: a/s/l? You: 25 male irak Your conversational partner has disconnected.

Gość MAriusz BHP
Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: Hi, My name is Munir, I'm from Iraq Stranger: oh no :O You: what? Stranger: bomb man Stranger: BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM You: nope Your conversational partner has disconnected.

Gość jak sie mają nie rozłączac
po wiadomości że jestes z Polski skoro większość Polaków robi takie bydło na omegle? :O

Gość ...ponawiacz...
teraz pisze ze jestem z Africa:D mieszkam w szałasie jestem biedna nie mam przyjaciół i zabiłam lwa a to było straszne!! i że lubie hitlera chyba ich to ciekawi bo konwersują:)

Gość kapusniak
fajne to ale wlasnie zdalam sobie sprawe ze nie umiem anielskieo

wczoraj w nocy mi się tak to omegle spodobało że potem mi się śniło :O :) Teraz wstałam i pierwsze co to omegle! A mama mnie woła na jakieś śniadanie :(

Gość kapusniak
ale kompromitacja:) taki polamany angielski

chińczyk się pyta o konto na facebooku a moja mama na dole się drze że mam śniadanie wielkanocne jeść! Noż a ja tu mam chińczyka na linii. Kapuśniaczek :D Dlatego tez nie przyznawajmy się do bycia polakami :O Już nie kompromitujmy tego kraju bardziej :D

Gość wy gópie polaki
pewnie tam co drugi z Polski tylko udaje że nie :D jak dawniej podrywałem laski na czaterii to na poczatku jak np była z odległego miasta to starałem się łagodnie zakończyc rozmowę i z wdziękiem aby czasem dziwczyna nie poczuła się urazona albo zlekceważona ale z czasem szkoda mi było czasu i jak cos to od raz się z taka rozłaczałem może dlatego co poniektórzy was sklerślają wy osły żałosne, jeszcze sie nigdy nie spotkałem z dyskryminacja na zagranicznych forach internetowaych a bywam na muzycznych i komputerowych :P

Gość hrreyreyre
Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: HI You: hi You: in this czat i can speak only with one person? Stranger: yes ,only one Stranger: where are come from You: polnd and u? You: are u boy or girl? Stranger: China ,a boy Stranger: what about U You: china :D You: me polnd city -szczecin You: how old are u?