Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeeeeeeeee

2 godziny temu mialam telefon od kochanki meza

Polecane posty

Gość nieeeeeeeeeee

2 godziny temu mialam telefon od kochanki meza .Pani mnie poinformowala o ich romansie,jestem w takim szoku ze nawet nie mam odwagi nigdzie zadzwonic .Meza nie ma pojechal wczoraj do rodzicow i wroci na swiateczny obiad. Co mam mu podac na obiad? wasze pomysly.

Gość prooowoooooooo

Gość fdsfdsf
strychnine z arszenikiem

Gość kamylka k.
ja bym sie wkurwiła jakby ktoś mnie obudził telefonem o 6 rano :-P

Gość prooowoooooooo
za duzo informacji by udzielić ci jakąś radę ,streść!

Gość anna516
Myślisz że naprawde pojechał do rodziców? Macie dzieci?

Gość kochanka się wściekła
że o szóstej ją zostawił i poleciał do mamusi a ona została niezaspokojona. Tak samo byś zrobiła jakby zostawił cię niedoruchaną i poleciał do mamusi, kochaś posrany, nawet baby dobrze przdziubdiać nie umie. Zalecenia, strichnina plus proszek ixi , dwa razy dziennie po posiłku

Gość anna516
Ugotuj mu to co lubi.Spakuj go i schowaj walizki.Jak zacznie się zajadać dojdź do niego czule go obejmij i weź jego talerz i wylej mu całą zawartość na głowe,a potem wystaw walizki za drzwi.

Gość nieeeeeeeeeee
anna516, wszystko fajnie, tylko kto mnie będzie utrzymywał? Jestem życiowym nieudacznikiem. Nie pracuje, nie mam żadnych oszczędności, mąż kupuje mi nawet podpaski. Gdy wraca do domu to sprząta i gotuje dla siebie, bo ja nawet nie wiem w której ręce trzymie sie widelec, a w której nóż. Ale jestem uległa i oddaje mu sie kiedy on tego chce. Nawet jak mam biegunke i okres jednocześnie. Kocham go swoją biegunką i menstruacją.

Gość eleonora kocha
nie prawda! To Ty zadzwoniłaś do mnie pytając czy Twój maż jest jeszcze u mnie A teraz dorabiasz info o twojej niedoli. Nie umiesz sie pieprzyć z mezem i ja to mu nadrabiam

Gość Eeee no jednak prowo a już
miałam nadzieję :P Skoro mąż gotuje to czemu pytasz, co mu ugotować na obiad? Przecież Ty nawet nie wiesz, w której dłoni sztućce dzierżyć :P