Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdecydowanie wiosenna

Ciąża na studiach

Polecane posty

Co sądzicie o studentkach pierwszego czy drugiego roku w ciąży? Mam na roku taką koleżankę i ona cieszy się i ze swoim facetem planują ślub. Ale wszyscy wokół kąśliwie mówią że się puściła a nie umiała zabezpieczyć i teraz nie skończy studiów...

Gość ale jesteście zacofani
puściła? na studiach? nie osmieszajcie się wpadki się zdarzają kazdemu przynajmniej będzie miała odchowane dziecko po studiach ,czasy kiedy dziewczyna nie konczyła studiów z powodu ciąży już dawno mi nęły,bedzie jej cięzko ale wyjdzie na tym lepiej niż niejedna z was

przygodny? to chyba nie planowaliby ślubu... chyba że az tacy głupi sa to się wkrótce będą rozwodzić. Jesli ze swoim chłopakiem to ok przecież,tera zdziewczyny po studiach się zazynają żeby dostac pracę i nie mają czasu na zachodzenie w ciążę bo czasu nie ma potem latka lecą,one boje sie nie stracic pracy...a tak ma dziecko jest cieżko ae w efekcie jak sie przemeczy to potem to zaprocentuje,To nie oznacza ze jestem zwolenniczką ciązy na studiach bo wcale nie :) ale jak już jest taka sytuacja...

po prostu jako racjonalna myśląca dziewczyna pokazała po co dziewczyny studiują na politechnikach, gdzie jest przewaga chłopaków. Dziewczyny z pierwszych lat z reguły chodzą w parze ze studentami z 5 roku, on skończy i będzie zajęty wiciem gniazdka, a ona przystawianiem mu rogów z kolegami z roku.

>> chyba że az tacy głupi sa to się wkrótce będą rozwodzić. 80% wpadek kończy się małżeństwem z rozsądku, bo tak trzeba, tak wypada, itp :o

Gość etammmmmmmmmmm
ja jestem na 4 roku i jestem w ciaży planowanej męża mam od 2 lat cieszymy sie bardzo z malenstwa swiadomie wybraliśmy ten moment mąz pracuje ma własną firme ja też pracuje studiuje zaocznie i teraz mam czas zeby urodzic wychować dziecko mieszkam niedaleko rodzicow pomogą mi moja praca nie jest super ważna i ambitna moge sobie pozwolić na odejście z niej w cv nie będe miała luki że rok po studiach nic nie robiłam Jak skoncze studia dziecko skończy rok zostawie go z mama opiekunką i znajde prace taką już prawdziwą mam kilka koleżanek co już na 2 roku miały dzieci studia skonczyły budują dom maja fajną prace całkiem duże dzieci a są młode

Gość jaklipkol
ojjj a co w tym zlego????? a tymbardziej jesli sa to studia zaoczne :o u mnie jest pelno lasek w ciazy jestem na III roku i wiekszosc z nich to juz mezatki od 2-4 lat :D

prawczku no i co z tego?1 przeciez tacy idioci są wszedzie i zawsze bedą ja mowię o ciązy w normalnym związku!

Gość jeszcze pytasz co sądzimy
to jest sprawa tej dziewczyny i jej faceta, a nie twoja.