Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jaaaa

DO DZIEWCZYN Z MALYM BIUSTEM

Polecane posty

Gość Czarne Diebełe
ona uprawia dużo seksu , czyli dużo się rusza :classic_cool: i ma duży tyłek :) podane piersi 34A a tyłek 36 czyli piersi ma 86 A a tyłek 92cm

Gość doktorek gregorek
Nie za trudne tylko sa za leniwe. Najpierw sie glodzi, pozniej efekt jojo, nieregularne cykle, i inne niespodzianki ktore wychodza jak kretynka zabiera sie za diete :D

Gość Czarne Diebełe
nie ma się co podniecać ale dupa jak marzenie (dosłownie dupa 92cm do kochania :D )

Gość te verde unplugged
Diabele, to ma byc duzy tylek? Ja mam 98 jakies :classic_cool: - a sa i wieksze :) dziewczyna taka akuratna, tylko ja nie gustuje w blondynkach :P

Gość Czarne Diebełe
98 to ledwo 6cm więcej nie widać nawet.

Gość doktorek gregorek
Teraz beda sie licytywac o 5cm , jak ktos ma 20kg nadwagi to sie dopiero moze licytowac a wy tu normalnie pieprzycie zeby pieprzyc :D

Gość Czarne Diebełe
20kg nadwagi u kobiety to dużo bardzo dużo. 2-5kg to tyle co nic ale 20 ! a fe jak dziewczyna ma 160cm i waży 80kg to nie jest seksi oj nie :D

Gość doktorek gregorek
Moze sa fetyszysci którzy lubią sie bzykac z hipopotamem, wiec nic straconego hehe.

Gość Czarne Diebełe
ps najlepszym przyjacielem kobiety jest skakanka , wystarczy 15 min dziennie a uda będą jak marzenie tak samo pośladki :classic_cool:

Gość te verde unplugged
zalezy, co komu doskwiera, jeszcze hula hop jest idealny, bo ze skakanka to w domu ciezko

Gość doktorek gregorek
Do tego trzeba miec checi i samozaparcie, tak jak z tym rowerem. No ale lepiej sie glodzic a pozniej miec zal do calego swiata ze sie pochorowalo biedactwo.

Gość Czarne Diebełe
fakt w bloku to ciężko i lepsze jest hoola hoop :D albo ten rower.

Gość te verde unplugged
jak juz piszemy oczywistosci, to jeszcze dodam, ze sport, w przeciwienstwie do niejedzenia, poprawia humor ide na rower, po obiedzie :classic_cool:

Gość doktorek gregorek
Wlasnie, Panie na diecie sa wredne i nerwowe, a jak pomysli o jedzeniu to by cie tipsami ukatrupiła :D

Gość do heeeee
Cześć, mam podobna figurkę do Ciebie,też jestem smukła z szerokimi bioderkami( też jakoś 92-93 cm), z tym, że ważę troszkę mniej ( jakieś 55 kilo) i mam 173. Mały biuścik to duży atut, bo nic nie zwisa i nie męczy z przodu ;p, a kobiece bioderka są sexi ( myślę , że 89-93 to ideał do naszego wzrostu)!!! Ja też mam 92-93, chciałabym na lato zrzucić do 90.. jak się uda. Jak facet wprowadza Cię w kompleksy to wymień na lepszy model.. zacznij się rozglądać po innych, a jak już znajdziesz to kopnij dziada w tyłek ;p!!! No bo chyba nie jesteś z nim dla jego kasy ;] Pozdrawiam serdecznie i wiosennie!!!

Gość fumalla
Ja bezskutecznie stosowałam Bust Up and Bust Caps zanim koleżanka poleciła mi BreastFast. Działanie BreastFast opiera sie na stymulacji gruczołów piersiowych, które są odpowiedzialne za wzrost piersi. Naturalnie gruczoły piersiowe stymulowane są przez żeński homron estrogen, który jest produkowany przez organizm w okresie dojrzewania. Jednym z efektów zbyt niskiej produkcji estrogenu w tamtym okresie są małe piersi. Rozwiązaniem w takim przypadku jest wprowadzenie do organizmu roślinnego odpowiednika estrogenu (fitoestrogen), który ma takie samo działanie jak naturalnie produkowany hormon. Dzięki przyjmowaniu BreastFast, gruczoły piersiowe są na nowo stymulowane do pracy i rozwoju , co w efekcie prowadzi do rozrostu piersi...http://jakpowiekszylambiust.pl/