Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red_red26

rozmowa w sprawie pracy

Polecane posty

Gość red_red26

mam pytanie,czy ponizszy stroj pasuje na rozmowe w sprawie pracy?? oczywiscie do tego jeszcze mam zamiar zalozyc czarne rajstopy i buty na obcasie. koleznka powiedziala ze w takich spodnach nie powinnam isc na rozmowe ( staram sie o prace w biurze) wiec prosze o wasze opinie?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4c49a96d9d9640b.html

Gość kasia2020
Spodnie są zdecydowanie złe. Powinnaś mimo wszystko ubrać długie spodnie. Bluzka może być, choć wolałabym zwyczajną białą elegancką koszulę z żabotem i na to czarny żakiet. Dopełniem była by duża czarna torba oraz jakieś fajne czółenka.

taaaa niech się ubierze jak ciocia klocia najlepiej - \"czółenka\" ja pierdole :D:D:D:D:D- -góra jak najbardziej na tak ale spodnie ubierz długie - spodenki będziesz ubierać do czarnych rajstop i szpilek ajk już pracę dostaniesz

Gość cary
Piszesz że ubiegasz się o pracę biurową a nie ... PR-owca, pracownika agencji reklamowej, względnie Trolla albo innej Zary. Im spokojniej tym lepiej... sorry -takie realia. Spodenki na później (w niektóych firmach/urzedach nigdy), góra -może być, bardziej oki byłaby zwyczajna i prosta, żakiet - pozwoliłąbym sobie zamiast czarnego na granat (odpowiedizlaność) lub beż (spokój, łagodność) ale czerń jest najbezpieczniejsza. Przede wsyzstkim zmień dół:)

Gość cary
niunia - przecyztaj uważnie - ona się ubiga o pracę a nie idize na casting do klubu go-go. Ma póść w sandałkach, w kozakach czy kaloszach twoim zdaniem?

Gość redred26
dzieki za opinie w takim razie bede musiala jednak wlozyc dlugie spodnie jak piszecie ze w takich spodnach nie wypada Ja_Ona_180 - wiem że spodniczka bylaby najlapszym rozwiazaniem, ale mam tylko w szafie tylko jedna spodniczke ale ona niestety nie nadaje sie na rozmowe.