Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakosz pepsii

Jaki powinien dla was byc idealny mezczyzna ? Z wygladu i stylu bycia

Polecane posty

Gość smakosz pepsii

Na jakich mezczyzn zwracacie uwage a jakich ignorujecie ?

Gość najbardziej podobają
mi się meżczyźni w długich włosach lub dreadach. Bruneci najlepiej. 180cm minimum, szczupli ale mający troszke mięsni. O niskim głosie, silni i zręczni. Stanowczy i dominujący. Mogą miec tatuaz (kolczyki wydaja mi sie infantylne u facetów) Prawdziwe samce! Ignoruje dresów i takich szarych, niczym sie nie wyrozniających

Gość 1990mmmmmm
o tak wyglada moj ideal http://www.k2.dion.ne.jp/~akibonne/LOVELOG_IMG/cristiano-ronaldo2.jpg jest piekny :) a znam kolesia podobnego do niego ;) (moj chlopak mu nie dorasta do piet jezeli chodzi o wyglad :( dobze ze tego nie czya;) ) a jezeli chodzi o harakter : to meski, zdecydowany , silny psychicznie , no i zeby mnie kochal :)

Gość 1990mmmmmm
a jezelichodzi o twoje pytanie na jakich zwracam uwage to na przystojniakow :) najlepiej takich z krata na brzuszku i sporych cycuszkach zebym miala sie w co wtulac:)

Gość mmmmmmszczupli
wysocy z dobrze zbudowanymi ramionami ,zgrabnym tyłkiem ciemne oczy,bryneci ,opaleni

Gość Bfgf
Ale pasztety maja wymagania :D I jeszcze teksty "na szarych nie spojrze" :D

Gość mmmmmmszczupli
pasztet to ty jeses parówo z constara

Gość Bfgf
zamknij pysk wielorybie :)

Gość najbardziej podobają
nie mam 14 lat i nie jestem gejem. Co to normalności to pojęcie względne.

Gość 1990mmmmmm
heheee pasztety ?????? a z kad do kurwy nedzy ty mozesz wiedziec jak wygladam?????

Gość fajna dziewczynka z miasta
Idealny facet to osoba ktora: Ma minimum 185 cm, jest szczupla zadbana, ma umiesnione cialo ktore nie jest efektem brania sterydow a naturalnych predyspozycji :-p Penis we wzwodzie minimum 18 cm - to ma byc penis a nie ołówek :-P Facet powinien byc wykształcony, mieć dobrze płatną prace by utrzymać na wysokim poziomie rodzinę. Powinien mieć swój domek z ogródkiem, ostatecznie może być jakieś duże mieszkanie. Powinien wiedzieć jak traktować kobietę. Obsypywać ją prezentami i zabierać w różne ciekawe miejsca. Powinien umieć kochać i zawsze traktować kobietę jak księżniczkę - by ona nie miała wątpliwości że jest ta jedyna i najważniejsza dla niego :-) Dobry czuły romantyczny i namiętny kochanek który przede wszystkim dba o to by zaspokoić swoją kobietę. Generalnie powinien dbać o to by niczego nie brakowało rodzinie. A z innych cech powinien być uległy swojej kobiecie, słuchać jej i robić to o co ona prosi :-) Powinien mieć cierpliwość i znosić wszystkie zachowania swojej kobiety, choćby jej humory były nieuzasadnione :-P Krótko mówiąc męzczyzna z klasą do tańca i różańca :-) Ale gdzie takiego znaleść ? :-o

Gość 1990mmmmmm
Jarek_84 - co zal dupe sciska bo nie wygladasz jak ten przystojniaczek na zdjeciu :)

"Ale gdzie takiego znaleść ? " Kpisz sobie? Przeciez takiego faceta w ciaglu miesiaca w dupe kopniesz z nudow.

Gość 1990mmmmmm
no to bo bym zapomniala idealny facet musi jeszcze miec prace z mozliwoscia awansu a wiec wszyscy budowlancy , sprzedawcy w marketach itp. odpadaja :)

A teraz napiszcie jak wy wygladacie i ile zarabiacie :P

Gość Głos społeczeństwa
ja już jestem w takim wieku że nie mam ideału.:-(

Gość 1990mmmmmm
Jarek_84 - dzieckem to ja juz dawno nie jestem ...... a przeciez widac ze zazdroscisz ...... zreszta autor topiku chcial znac opinie kobiet wiec ja wyrazilam :)

Gość mmmmmmszczupli
do Bfgf ciagnij pyte konibijco,stary cie dmuchał od tylca

Gość 1990mmmmmm
Jarek_84 - nie nazekam na brak powodzenia w przeciwienstwie do ciebie :)

Gość 1990mmmmmm
ma 18 lat wiec gimnazjum dawno skonczylam stary trepie :D

Gość pepea
Idealny facet dla mnie to taki ktorego mam czyli, wysoki, szczuply, szerokie barki, naturalne miesnie, zadbany, zawsze ladnie sciete wlosy i tylko lekko na zel, mily usmiech, biale zabki,radosne oczy ,zadbane dlonie, czyste rzeczy,zawsze ladnie pachnie,cera delikatna z malym zarostem (linia szczeki) lekka opalenizna (chodzi ze mna na solar,raz na 2-3 tyg, ale tylko z tego wzgledu ze ma straszne problemy z zatokami) To tyle co do wygladu.

Gość moskala
Ideały są względne,mi się zawsze podobali wysocy,szczupli bruneci z zawadiackim uśmiechem i pewni siebie A teraz kręcę z kolesiem który jest tylko trochę wyższy ode mnie i nie mogę go nazwać przystojnym a tak mi się podoba i jego charakter mnie rozwala wystarczy że piszemy, gadamy a już mi się buźka cieszy także można mówić o ideałach a dla nas normalnych dziewczyn i tak zawsze charakter,styl bycia oraz inteligencja będzie miała większe znaczenie

Jaroo :P moglbys zagrac polskiego House\'a :) tylko zebys jeszcze tak wygladal jak on...:P moj ideał? - moj facet :)

Gość irreplaceable.
zadbany intelektualista, cyniczny i ironiczny. po prostu cheeky:P uwielbiam to:)

bo jestes bardzo cyniczny i obchodzisz się tutaj z ludzmi jak z pyłem ktory osiadł na Twojej pieknej osobie :P Dr House :) serial - dosc popularny ostatnimi czasami

Gość irreplaceable.
haha a to sie zgralo:) nie nie, moj mezczyzna jest idealny ;)