Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakosz pepsii

Jaki powinien dla was byc idealny mezczyzna ? Z wygladu i stylu bycia

Polecane posty

Gość ja nie wiem....
co Wy dziewczyny macie z tym żelem i urodą ala ronaldo. Ja bym na takiego nawet nie spojrzała Moim zdaniem zaden fajny koleś nie bedzie rano bawił się z zelem ukladając swoje cudowne włoski, och, ach...

Gość ja nie wiem....
Jarek ma troche racji ale to sie tyczy obu stron

Gość irreplaceable.
Jarku, to powiedz mi, skad sie biora zwiazki "pasztet-model" ? i odwrotnie?

Gość ten topik ukazuje
odwrotność tego, co pisze jarek 84. pytanie było o ideał - to kobiety piszą swoje marzenia i tyle, niekoniecznie tego wymagaja od faceta w realu. a jesli nawet, to ich sprawa. Skąd wiesz, że są tucznikami? przecież nikt nie dołącza tu zdjęć. Poza tym topik jest o ideałach, czymś wyimaginowanym, na co żadna kobieta raczej tak naprawde nie liczy, bo w rzeczywistości ideałów nie ma. Ale można pomarzyć i tutaj to napisać. Żałosne jest pieniackie oburzenie facetów na tym topiku, od razu wymyślanie dziewczynom od pasztetów. Wygląda to (niekoniecznie tak jest, w każdym razie tak mi sie wydaje), jakby bardzo wam było żal, że nie spełniacie nawet 1% opisanych tu kryteriów i w akcie rozpaczy negujecie w myślach fakt, że prawdziwa kobieta może tak pisać. I od razu oczerniacie innych, co świadczy o braku kultury. Zawsze zastanawiał mnie pewien fenomen niskich czy nieatrakcyjnych facetów. Wielu z nich mogłoby mieć powodzenie, gdyby byli fajni z charakteru, trochę o siebie zadbali. Ale oni robią co innego - są wredni, opryskliwi, źle mówią o kobietach. Odnoszą skutek odwrotny do zamierzonego. To głupie, ale chyba boją się rpzyznac przed sobą "jestem nieatrakcyjny" i choć troche poprawić swój status. Wolą to wypierać.

Gość ten topik ukazuje
a i uprzedzając ewentualne wysublimowane riposty na temat mojego wyglądu - nie mam nadwagi, jestem atrakcyjna, podobam się facetom. Nie jestem też w gimnazjum ;-) ale na studiach.

Gość wszystkie jestescie dziwkami
tylko kasa i uroda wam w glowie

Gość pseudonimka12345
Jarek Ty pasztecie, a co robia zajebiści faceci kiedy Ty tu siedzisz na kobiecym forum co?

Ech to ja sobie też pomarzę Z wyglądu w stylu B.Pitta,wysoki, bogaty z klasą ,z kasą z domem nad oceanem, z własną wyspą odrzutowcem ,statkiem inteligentny, mądry z duzym penem,wierny prawdomówny gdzie jesteś mój ideale--czekam😭

Wracając do tematu...idealny meszczyzna... Ja nie mam takiego ideału...wiem tylo, że lubie kiedy facet ma \"to coś\", ładne duże oczy, dba o siebie, ale bez przesady. Jeśli chodzi o \"to coś\" to chodzi o to, że ma w sobie cos przyciągającego. Ale jak dla mnie od wyglądu dużo ważniejsze jest zachowanie chłopaka, to tyle jak na piersze wrazenie.

Gość ten topik ukazuje
czasami widzisz mma inne zajęcia, np. swięta z rodziną a nie facetem;-) nie widze też jakiejś korelacji między urodą kobiet, a zabieraniem głosu. prędzej doszukiwałabym się związków wypowiadania się na kafe z nudą, dużą ilością czasu itp. tak więc już idę sobie stąd, miałam nadzieje na kulturalna choć w ułamku dyskusję, ale zbyt dużo tu gówniarzy z kompleksami oraz osobników, którzy z tych pierwszych wyrośli...

Gość irreplaceable.
a Ty Jarku jakiej kobiety oczekujesz? ze tak pozwole sobie na pytanie z innej beczki.

Gość irreplaceable.
czyli mniemam ze Ty tez jestes idealny, masz kaloryfer na brzuchu, IQ 150 i robisz minetke dopoki nie dojdzie do orgazmu?:P albo jestes cudownie ironiczny;)

Gość irreplaceable.
to casting zorganizuj, tylko zarzadz wstep od ilus tam $ w portfelu, po co masz sie rozczarowac :D

Gość booor
Susanah - w jakim wieku jestes? ;)

Gość smells like 90
Po reakcjach na posty Jarka od razu widać, kto jest nowy na kafe. :D

Gość hehehaha
Mnie to najbardziej śmieszy jak któraś pisze, że powinien być męski i pewny siebie, ale czuły kochający, słuchać kobiety i być na każde jej zawołanie. To tak jakby powiedzieć, że czekolada musi być jednocześnie słodka i gorzka:D

Gość koniokrattt
OOo....skad wiedziałem ze znajde tu moje slońce. heloł Jareczqu.

Gość smells like 90
a jeśli facet jest męski i stanowczy to znaczy, ze za kazde nieposluszenstwo albo odmienne zdanie napierdala piąchą swoją wybrankę? :D

Gość smells like 90
Konikrattt- masz tendecję do wypłaszania uztkownika Jarek 84 z tematów, w których się pojawiasz :P

Gość hehehaha
Zaraz napierdala... nie musi, wystarczy, że nie będzie cipą biegającą na kolanach na każde zawołanie...

Gość koniokrattt
smells - Jarek wie kto rzadzi w naszym zwiazku. Jarek - nijak sie mam, nie wiem czy słyszałes gdzies o mojej nowej sasiadce- w kazdym razie nasza znajomosc przez te yebane swieta utkneła w martym punkcie.

Gość smells like 90
tu się zgodzę - dwie cipy w związku to za dużo :P

Gość smells like 90
może zamiast tu siedzieć wyjdzcie z domu i szukajcie tych swoich ideałow.

Gość Susanah
W sumie macie troche racji. Facet powinien byc raczej zaradny i dominujacy. A taki jak Molko to raczej jako przyjaciel, taka bratnia dusza hmmm