Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja kobitka

Moja kobita jest chyba leniwa

Polecane posty

Gość moja kobitka
nie podszywaj sie idioto

Gość moja kobitka
dawanie dupy szefowi to tez ciezka praca wiec prosze sie ze mnie nie smiac.

wiesz, tak po prostu - z ludzkiego odruchu serca. Moze mozesz popytac o prace dla jej ojca? Jakim cudem ta dziewczyna cie znosi?????

Gość irreplaceable.
ciezko czytac to co tu piszesz, zostaw ja w takim razie i znajdz bogatego pustaka. a zdziwisz sie jak w przyszlosci wygra z Toba sprawe sadowa, tego jej zycze :P

Gość moja kobitka
dlaczego usunieto niektóre posty ?????????????????????????

Gość moja kobitka
podszywu nie wykasowali....hehe niezle

Gość upupupupupupuuppupuuu

Gość oleeee
jaki z ciebie dupek , no szkoda słów... lepiej by było dla tej dziewczyny jakbys ją zostawił . To w jaki sposób o niej piszesz z jaką pogardą świadczy tylko o tym , że dla ciebie jest nikim. Ja na jej miejscu kopnęłabym bym cie w dupsko . Jak ci nie pasuje to sobie znajdź laske z wielkimi ambicjami zarabiającą po 5 tyś. Jesteś zapatrzonym w siebie dupkiem, serio lepiej ją zostaw i daj jej ułozyć sobie życie z kimś kto nie jest takim debilem.

Gość oleksja11
hehehe, autor zarabia niewiele a ma pretensje do studiujacej pracujacej oszczednej zaradnej i racjonalnie myslacej( okres do 3go roku zycia jest kluczowy w rozwoju dziecka), buhahah, cos z toba jest nie tak, zal mi dziewczyny bo pewnie z litosci z toba jest

Gość moja kobitka
ja zarabiam o wiele wiecej od niej

Gość wincentaura
Twoja dzieczyna pracuje i studiuje jednoczesnie. Jest bardzo oszczędna. Czemu się jej czepiasz. Sam piszesz , ze po studiach chce zmienic prace. Skoro teraz ma egzaminy i do tego pracuje to niby jak ma znlaezc czas na szukanie pracy. I nie dziwne , ze nie ma z czego odłozyc kasy

Gość moja kobitka
I co z tego?! Jestem debilem, który patrzy tylko na pieniądze i na to jak ubiera się moja dziewczyna! Co mnie obchodzi, że jest kochająca, ma ciężkie studia, wspomaga rodzinę, uczy się. Nie rozumiem jej... ja obciągam szefowi (ba, czasem mnie biorą na dwa baty z bliskim znajomym!), a ona ni cholery - nie chce! A mogłaby taką kasę "trzepać"... :(

człwoieku przesadzsz!! Mój brat jest kierownikiem działu i nie ma na reke 3000zł! skoro masz 4500 to musisz byc jakims prawnikiem albo kims tam jeszcze. Twoja dziewczyna zarazbia tyle co wiekszosc społeczenstwa!! Ja zarazbiam 1500zł i uwazam ze jest to duzo w moim regionie. Skoro masz tyle kasy to mogłbys jej nieco więcej zasponsorować materialisto. Jeśli dla Ciebie zarazbia marne grosze to co się dziwisz ze nie ma z czego odłożyc. Wspiera rodzine wiec to akurat u niej jest na + . Ohydny z Ciebie typ faceta, liczysz tylko kase, fu brzydze sie toba. Skoro spisz na pieniadzach to nie powinienes jej na nic żałować bo nawet tych wydatków nie odczujesz przy takich zarobkach. Syty głodnego nigdy nie zrozumie

Gość dfertre
moze zrozumiec jesli kiedys byl tez glodny

Gość gsgarewg
Twoja dziewczyna uczy sie a praca to tak jakby na przetrwanie i mowisz ze malo zarabia a Ty co ?? 4500 i wielkie mi co zarob 10000 i pozwol jej siedziec w domu z dzieckiem a nie opier..... sie , sam jestes leniwy .Zmien kobiete bo sie niegdy nie dogadacie pod wzgledem kasy.

Gość czlowieku ona zarabia bardzo
mało i moze nie jest ambitna, nie zamierza isc dalej na aplikacje i co z tego, robi co chce a tobie jak to przeszkadza to poszukaj sobie lepiej zarabiajacej zebys za duzo nie musial sie dokladac

rece opadaja, zafunduj dziewczynie wczasy skoro duzo zarabiasz, to facet powinien zarabiac, taka jego rola, na jej miejscu dawno bym cie rzucila, facet z jajami powinien utrzymac swoja kobiete anie biadolic ze malo zarabia..porazka, zastanow sie nad soba!

Gość moja kobitka
spadaj podszywie dlaczego ja mam ją sponsorowac ??? no moze jakby dobrze d...y dawała a ona ciagle zmeczona, zle sie czuje albo cos tam innego....bezuzyteczna jest i tyle. Sorki ale takie zycie, cos za cos a nie za darmo

nie pasujecie do siebie. Dla Ciebie zycie to pieniadze - ich zarabianie i wydawanie, dla Twojej dziewczyny zyc, to byc, a nie miec. Uwolnij ja od siebie, bedziesz lepszym alfonsem, niz mezem czy ojcem, znajdz sobie dziewczyne do sponsoringu na spolke z kilkoma kolegami i po klopocie.

Gość moja kobitka
ostatnio mi powiedziała ze nie wie czy tak szybko znajdzie prace bo jest kryzys i w urzedach czy gdzies indziej wstrzymali nabory...pięknie!!!!!!

Gość moja kobitka
mam 4500 i jestem przedstawicielem handlowym ale na kierowniczym stanowisku

po pierwsze nie chwal sie tym 4 500 bo to wcale nie tak duzo. Normalne ze osoba która jeszcze studiuje zarabia mniej. I chyba jest tez normalne ze skoro rodzice maja problemy to Ona im pomaga skoro moze. Czasami mozna sobie odmówic przyjemności. Ciekawe czy byłbys taki mądry gdybys to Ty mniej zarabial od Niej.

Gość moja kobitka
ale nie zarabiam mniej mnie chodzi o to, ze ona ma małe ambicje, nie chce wiecej pracowac, nie chce rywalizowac zeb lepiej zarabiac, ja jej mówie, zeby miec wiecej kasy musi umiec sie sprzedac u pracodawcy, zaprezentowac sie, pokazac ze bez niej firma by nie istniała a ona ze tak nie umie, ze jest za spokojna i nie chce rywalizacji w ten sposób nigdy nic nie osiagnie

powinienes ja sponsorowac bo zarabiasz 3 razy tyle co ona, ona ma pomaga rodzicom, ty jej nie potrafisz,z czego ma odłozyc, poza tym czy ona ci kazuje jechac na wczasy? nie jedzcie jak nie chcesz jej placic! wspolczuje jej faceta, i tak ten zwiazek dlugo nie wytrzyma bo jej nie kochasz

Gość moja kobitka
nie samą miłością człowiek żyje jakby to wasz facet zarabiał tak mało to byscie psioczyły, ze leniwy, ze bez ambicji itp a jak baba to biedulka kurde równouprawnienie jest chyba nie ? same chciałyscie !!!

Gość ONo dono
to ty jestes burak i juz! ja tez studiuje zaocznie , zarabiam 1200zl i wychowuje dziecko, do tego robie kursy - moj facet zarabia 5 razy wiecej ode mnie....i jakos sie mnie nie pyta dlaczego az raz w miesiacu nie latam na Taihiti??? JESTES DUPEK I OSZOLOM! sa wazniejsze sprawy niz pieprzony wyjazd i to az raz w miesiacu! przypominam ,ze wyplata tez jest raz w miesiacu!!!! a moze jak skonczy studia to bedzie zarabiac 5000zl i wtedy kopnie cie w tylek bo jestes burakiem???? zycze ci tego

kto chcial rownouprawnienie? bo ja na pewno nie! rownouprawnienie tylko jesli kobieta wykonuje taka sama prace a zarabia mniej, kobieta i mezczyzna roznia sie budowa ciala , rownouprawnienie to wymysl feministek a nie wiekszosci kobiet, skoro nie rozumiesz ze rolą faceta jest zarabiac pieniadze a kobiety opiekowac sie dziecmi i domem to powinienes byc samotny i tyle, oplacisz dziwke raz na jakis czas i masz to co chcesz!

Gość moja kobitka
i jeszcze jej starzy ciągna od niej kase !!!! co by było po slubie??? moja kase by im dawała !!! co to to nie !!!! u niej tylko matka pracuje bo stary cos roboty nie moze znalezc ale jak szuka jak ona to sie nie dziwe ze nie ma !!!! to taka rodzina leniwa i bez ambicji

Gość moja kobitka
ja nie bede nikomu nic płacił!!! baba powinna sama na siebie zarobic a nie czekac na kase faceta!!! co to za partnerstwo ??? a sex ma byc wzajemnym sprawianiem sobie przyjemnosci a nie ze za kase