przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 to grzech :D? bo ja nie czuje wyrzutów sumienia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mruuuue Napisano Kwiecień 12, 2009 ja tez dizisja pije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilunka 1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 niedziela jak niedziela.. ja się narabie jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem sama Napisano Kwiecień 12, 2009 mam dola, mam zamiar sie narabac i zasnac ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hana Montana/Majli Sajrus 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 ja tez zamierzam pic \"pamietaj abys dzien swiety swiecił\" zgodnie z przykazaniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 no to fajnie :D ja mam dzisiaj 18dstke rodzinna i sie uwalilam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stara 30ka Napisano Kwiecień 12, 2009 a co ma obecnosc danego dnia w tygodniu do potrzeby wypicia alkoholu...nie widze tu zadnego koniecznego zwiazku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 NO NIE WYPADA, MOZE:d O NIE WIEM,. SWIETA:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 oo widze ze ktos tez puije wiec nie jestem sama:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 a ja jestem sama czemu masz dola ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 bede tak doswiezac i odswiezac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 moze isama do siebie gadam,,ale cóż... :D tyyr y ryry odswiezam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 moze ktos sie znajomy zjawi i ze mna pogada :D :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem sama Napisano Kwiecień 12, 2009 mam dola bo jestem sama :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 a ile masz lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem sama Napisano Kwiecień 12, 2009 o kurna duzo, po30stce juz jestem. Za duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 jak myslsiz dlaczego? wynika to z twojego charakteru czy moze wciągnelas sie w wir pracy? czy istnieje jakis inny powód? czy moze tak poprostu nie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem sama Napisano Kwiecień 12, 2009 dupa mnie świerzbi... ale nie mam z kim :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reksiooooo Napisano Kwiecień 12, 2009 Ja chcę się najebać, ale gdzie tu kupić dziś wódkę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 heh mnie tez swiedzi ale cóż :D ::p ja sie w wódke zaopatrzylam juz wczesniej :D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem sama Napisano Kwiecień 12, 2009 pewnie z charakteru bo z czego? Mam meza, tyle ze on sie od dawna mna nie interesuje, spedza swieta gdzie indziej. A ja wszystkim klamie bo nie umiem powiedziec ze mi zle i smutno i ze nie mam takiego super zycia jak sie wszystkim wydaje. Wole sie zalac w samotnosci i pisac bzdury na forum i zalic sie anonimowo :) Jakbym byla normalna to bym cos zrobila ze swoim zyciem, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 U mnie cała rodzina własnie chleje. Dla nich kazdy powod jest dobry ;) Wczoraj też sie schlali :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narombana Napisano Kwiecień 12, 2009 mnie trzyma już od palmowej niedzieli, kto poleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem sama Napisano Kwiecień 12, 2009 ja mam wino :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narombana Napisano Kwiecień 12, 2009 jeśli marki wino to polewaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 ech no ja nie wiem, nie mam meza :( ale to smutne ze małżenstwa tak sie robijają :( wlasnie kuzyn mi czxyta cala encyklopedie::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem sama Napisano Kwiecień 12, 2009 troche lepsze, ale co tam moge polac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 wszystkeigo odgroma, ciasta, alkoholu, picia a ja jem suchy chleb :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przejade cały świat na bizonie 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 i jem :d i jem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narombana Napisano Kwiecień 12, 2009 konie luą suchy chleb, ja wole wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach