Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bergamotkaaaa

rzucanie palenia i skutki uboczne-jakie??

Polecane posty

Gość bergamotkaaaa

ponad miesiąc temu przestałam palić,jedyny plus,jaki widzę,to jest to,że nie śmierdzę dymem,ale nie o tym chciałam-chciałam spytać,czy w trakcie rzucania miałyście problemy z cerą? jestem zła,zauważyłam,że wyskakują mi pryszcze,chyba gdzieś tydzień po przestaniu palenia się zaczęło-oczekiwałam ładniejszej cery,a tu takie coś :O od paru lat biorę tabletki na włosy (a przy okazji skóra i paznokcie),w trakcie rzucania kończyłam serię mikrodermabrazji (dwa ostatnie zabiegi)-co roku robię z dobrym skutkiem,od dwóch tygodni piję zioła,smaruję się pastą cynkową i czuję się jak jeden wielki pryszcz :O

Gość Banglam
Jedyny plus? Dziewczyna ktora jara nalogowo pety to smierdzielka. Obrzydlistwo. Skutki uboczne? Jak we wszsytkich uzywkach, organizm zacznie dsie w koncu oczyszczac i mozesz miec silne napady checi zakurzenia. Ale takze inne wewnetrzne objawy, oslabienia itp. kiedy ten syf ktory w siebie wpakowalas organizmzacznie sie pzbywac. Ale dobrze czym predzej tym lepiej, jak juz przestaniesz palic a organizm sie oczyssci poczujesz roznice.

Gość Banglam
No i te pryszcze, powinnas codziennie chodzic do kosciola podziekowac ze tak ladnie sie oczyszczasz.

Gość bergamotkaaa
Banglam,ponieważ mieszkam w częstochowie,codziennie na kolanach pielgrzymuję na jasną górę,oczywiście w celach dziękczynnych :P