Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ponawiacz....

Gdzie się podziały te wszystkie wróżki z kafe??

Polecane posty

Gość Czarne Diabełe
ps to nie to że jestem megalomanem i znam "receptę na wszystko i wszystko umiem" ale to zrobiło na mnie wrażenie : http://www.youtube.com/watch?v=Z6J1dgG3v1o babka z nim gada gada i pada pytanie jaki mam znak zodiaku i na samym końcu jakiego znaku na pewno nie mam :classic_cool: finał jest bardzo zabawny :classic_cool: Wróżby tak ale dawanie wiary i przyjmowanie tego jako prawdę absolutną nie. Czasem wróżka może pomóc i naprowadzić na coś zasugerować zmiany ale nigdy nie należy ślepo wróżkom wierzyć.

Gość no to Aniu pakuj zająca
i w droge , co nazywasz narzucaniem sie odwiedziny przeciez juz sie widywaliście zna Cie conajwyżej pomysli że umiesz walczyc o Siebie i jesteś zaradna MOja rada gdyby on powiedziła cos niestosownego lub zachował się nieodpowiednio to powiedz bez usmiechu \na twarzy ze jest Ci bardzo przykro i ze nie spodziewałas sie tego po nim i ze zyczysz mu szystkiego dobrego po takiej mowie nie wiem czy bedziecie razem ale zacznie sie z Toba liczyc:)))

Gość ...ponawiacz....
to by mi od brata napisał albo coś:( na gg by sie chociaż odezwał..a on nic! pustka, zero kontaktu:( wczoraj tylko mi na gg życzenia przesłał, jak w kosciele byłam, więc odczytałam jak juz go nie było:( i w dodatku takie oficjalne:O żadnego uczucia:( 😭 to koniec

Gość ...ponawiacz....
nie odpisał:( to koniec:( boże jak mi smutno😭

Gość ...ponawiacz....
niech mnie ktoś pocieszy:(

Gość ...ponawiacz....
:(