Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odludek niestety

Dlaczego jestem takim odludkiem?

Polecane posty

Gość odludek niestety

Jakoś nie potrafię długo przebywać z ludźmi. Święta spędziłem tylko z rodzicami. Z jednej strony zazdroszczę im, że dzwonią do swoich znajomych i składają im życzenia oraz że ich znajomi dzwonią do nich. Do mnie nikt nie dzwoni. Ja też nie dzwonię. Bo z drugiej strony wydaje mi się to głupie, żeby dzwonić do ludzi, zawracać im głowę gadając tylko banalne "wesołych świąt". Niby święta spędzam z rodzicami, ale w rezultacie zjadłem tylko z nimi śniadanie i od tej pory siedzę w swoim pokoju. Czemu taki jestem?

Gość szała baba mak
też tak mam

Gość Susanah
I ja. Zamiast przebywac z ludzmi to: ogladam anime, czytam ksiazki. patrze w sufit hmm. Jest niewiele oson z ktorymi umiem sie dogadac

Gość i ja i ja oj przerypane
a ile macie lat ? nma jakim etapie życia jesteście ? Ja już prawie 22 lata i własnie przez takie coś nigdy do tej pory nie miałem dziewczyny :( Wszystko inne ze mną ok , ale ta cholerna nieśmiałość i niechęć do imprezowania 😡 ZAwsze gdy wracam z pracy to włączam komputer i gram w gierki albo szukam ciekawostek w necie zamisat iść do kolegów. Nie idę do nich bo każdy zaprasza na piwo a ja nienawidzę pić ! Do tego jeszcze pojebany ojciec który najchętniej to zrobiłby ze mnie księża :(

nie lubisz pić ... jak ja bym chciała takiego faceta... niestety dla mojego faceta prawie już 23 letniego wazniejsi odemnie samej są koledzy i piwo....

Gość Susanah
dokladnie, ja wcale nie potrafie rozmawia z ludzmi, nie rozumiem ich, a jak mysle ze niedlugo sie skonczy wolne i znowu szkola to wogole mi sie wszystkiego odechciewa. Najchetniej wsiadlabym w w samochod, wlaczyla rock'n'rolla i wyjechala gdzies daleko

Gość HANULA anula
Mnie też to wkurwia np.dzisiaj byłam ze znajomymi na działce u kumpla no i normalnie nie moge wszyscy tacy wkurwiająco sztuczni są że się rzygać chce!!!:P dziewczyny jedna drugiej w dupe włazi a ,pójżniej po kolei sobie dupy po chamsku obrabiają!!! Tylko z chłopakami się jakoś dogadać daje rade a te dziewuchy zazdrosne sie wkurwiaja i knują jakieś intrygi!!!!

Gość HANULA anula
Mnie też to wkurwia np.dzisiaj byłam ze znajomymi na działce u kumpla no i normalnie nie moge wszyscy tacy wkurwiająco sztuczni są że się rzygać chce!!!:P dziewczyny jedna drugiej w dupe włazi a ,pójżniej po kolei sobie dupy po chamsku obrabiają!!! Tylko z chłopakami się jakoś dogadać daje rade a te dziewuchy zazdrosne sie wkurwiaja i knują jakieś intrygi!!!!

Gość kwestia temperamentu
no i chyba trochę środowiska w któym się wyrasta u mnie dom był domem zamkniętym, rodzina była mała i nie utrzymywała kontaktu z tą dalszą rodziną, nikt nas nie odwiedzał i my rzadko odwiedzaliśmy kogoś.... dlatego nigdy nie czułam się dobrze w większej grupie osób, teraz po ślubie cierpię katusze bo rodzina męża jest bardzo liczna, suma sumarum około 20 osób w porównaniu mojej raptem czteroosobowej.... cierpię katuszę po kilka razy do roku gdy się tak stadnie spotykamy albo gdy muszę wszystkich gościc u siebie....dodatkowo rodzina się rozrasta bo kuzynostwo się żeni/wychodzi za mąż, dorabia kolejnych dzieciaków..... wrrrrrrrr

Gość szała baba mak
mam 21, mam chlopaka, ale ciagle siedze w domu - a do szkoły tak nie lubie, on w pracy.. wole sie czyms zajac w domu

Gość rrerw
nie wiedzialamze jest nas tak dużo.jam mam dopiero 16 lat,nie wiem,co bedzie dalej :(

Gość szała baba mak
nigdy nie chodzilam na dyskoteki, bo mi sie to nie podobalo

Może i jestem odludkiem, ale cóż, wolę siedzieć i gapić się w sufit i czytać książki w nadzieji, że może mnie coś takiego kiedyś spotka,badż odkryć coś nowego :P ,niż obracać się wśród fałszywych ludzisk, którzy na każdym kroku wymyślają bzdury na mój temat, ot co!:)

Gość Susanah
nie lubie wiosny, slonce mnie razi-i denerwuje w dodatku mam wrazenie ze omija mnie cos waznego w zyciu, ze powinnam byc gdzies indziej.

Gość Ludka23
Myśle, że to kwestia tego (przynajmniej u mnie), że w moim mniemaniu nie mam nic ciekawego do powiedzenia, wydaje mi sie, że jestem nudna i każdy w moim towarzystwie też się bedzie nudził. Albo boję się, że powiem coś głupiego i będzie kicha. Więc w towarzystwie, jeśli już jestem w jakimś, to mało się udzielam. Tak właściwie to lubie pobyć czasem sama, bo wtedy można sobie podumać ;P, ale nie dobrze jest tak cały czas być w odosobnieniu i trzeba wyjść do ludzi, nawet gdy nas wiele rzeczy w nich denerwuje. Ja się przełamuje małymi kroczkami, ale nic na siłę, bo to nic nie da.