Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaja001

Gdzie spędzacie święta?

Polecane posty

Gość takajednaja001

i ile macie lat? u rodziny? babci dziadka? mamy taty? czy jakoś inaczej?

Gość jakoś inaczej

Gość pepea
Z chlopakiem z ktorym mieszkam w domku, reszta gdzies wyjechala,lub do polski na swieta poleciala. Przed chwila wrocilismy znad morza, 27 lat i dzis moje urodziny:) jest co swietowac.

Gość takajednaja001
kociaczka, dlaczego samotnie?

bo rodzina pojechała do babci, chłopak mnie też olał i jestem sama. pepea a Ty skąd jesteś ?

Gość pepea
dzieki za zyczonka, ja z Dublina i to moje 1 swieta wielkanocne nie w rodzinie:(

Gość takajednaja001
generalnie... to pytam od tak, bo.. od kiedy sięgam pamięcią ( mam 19 lat) zawsze świeta były organizowane u mnie... zjeżdżało się ok 20 osób i tak samo przed jak i po sporo sprzątania i gotowania.. tragedia.. ma też ktoś tak>?

Gość takajednaja001
wkurzam się za każdym razem... bo na mnie spada sprzątanie... mama już troche starsza, a syn przecież nei pomoże :/ Nigdy nie byłam u rodziny na świetach, u babci... nigdy... a szkoda

Gość smutna_
Ja spedzam swieta samotnie w domu bo chłopak mnie olał i pojechał na całe swieta do rodziny :( Jest mi cholernie smutno, ale co zrobić?

Gość smutna_
Własnie tak robie. Od wczoraj siedze praktycznie przez cały czas na necie- bo co innego robić? :( Chłopak pewnie milutko spedza czas a ja siedze w pustym domu i łapie dołka

Gość takajednaja001
bo " taka jest tradycja" ja mam sporą rodzinę ( tzn 4 braci i siórstr, sporo nas :) ) i moja mama juz jest babcią, ja jestem najmłodsza... ale to wszystko zawsze na mnie spada Wszyscy przyjadą ze swoimi dzieciakami..

Gość smutna_
Chciałabym. Szkoda tylko, ze nie potrafie zrozumiec jego postepowania... Zadzwonił rano spytał co wczoraj robiłam itd i to wszystko. Nawet smsa w ciagu dnia nie napisał :( Pytałam rano jak dzwonił kiedy wraca to niestety dopiero we wtorek wieczorem :(

Gość pidżama poerno
Ja niby w domu z mamą, ale siedzę perzed kompem:o

Gość takajednaja001
smutna - ja Cię rozumiem, moj chłopak tak samo - pojedzie do rodziny, nie odezwie się.. a zazwyczaj też siedzi tak długo.. dwa-trzy dni :/ a mnie szlag trafia.. a na pytanie? co Ty tam robisz tyle czasu, rozmawiasz cały czas z babcią? po co siedzisz tam tak długo... to mi mowi, że tak trzeba i koniec:/

Gość ulalalaaa
przed kompem ;/

Gość smutna_
Żebys wiedziała, ze przykre. Zaczynam sie powaznie zastanawiac nad tym czy to wszystko ma sens... Człowiek, który kocha to nie wyjezdza a jesli nawet to nie na całe swieta.. Poza tym smutne jest to o tyle, ze my razem mieszkalismy przez 2 lata tylko od 2 miesiecy nie mieszkamy razem.

Gość takajednaja001
głupio, że Cię tak samą zostawił.. na świeta, wiedział chyba, że sama spędzasz? to nieładnie z jego strony... mógł Cię przygarnąć do siebie chociaz.. przeciez to świeta

Gość smutna_
Wiedział, ze sama spedzam. Niestety wybrał rodzine :( Przed swietami wiele razy prosiłam zeby nie jechał, ale zawsze mówił ze to tylko kilka dni zebym nie przesadzała. Szkoda, ze nie potrafił zrozumiec tego, ze bedę się czuła bardzo samotna.

Gość eeeeeeehhhh
źle zrobił.. skoro Ciętraktuje poważnie to powinien Cię przygarnąć na te świeta chociaż.. albo w ogole nie jechać..

Gość smutna_
Do rodziny nie było mowy by mnie zabrał bo oni nie chca mnie znac- uwazaja, ze na niego nie zasługuje. Zostac ze mna nie chcaił bo powiedział, ze chciałby swieta spedzic z rodzina :( Własnie napisał smsa, co tam u mnie... Szkoda, ze nie pomyslał jak ja sie czuje :(