Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka z Małopolski

Chłopcy urodzeni w 2007 roku

Polecane posty

Gość Anulka z Małopolski

Jak się rozwijają?? Pochwalcie się osiągnięciami Waszego synka. Ile maja wzrostu i ile ważą i z jakiego są miesiąca ???

Gość u Nas dziewczynka
więc nie piszę bo wątek o chłopcach :(

moj maluch urodzil sie 2 lipca 07, mierzy 90cm, wazy 13kg, mowi duzo ale pojedyncze slowa, przesypia nocki, sam zasypia, jest szalony ale usluchany, siusia i robi kupke do kibelka. ogolnie jest cudnym malym stworzeniem :)

Gość Marta1979....
Moj sie urodzil 9 sierpnia :) mowi pojedyncze slowa ,robi siku i kupe na nocnik ,sam wchodzi na wielka zjezdzalnie i z niej smiga , jest wesoly ale uparty i chce wszystko robic SAM :P

Gość Marta1979....
Wazy ponad 12 kg a wzrostu to nie wiem ile ma ,ubranka nosi 86\92

moj synus urodzil sie 30 grudnia mowi pojedyncze slowa uwielbia byc w centrum uwagi i sie wyglupiac niestety jeszcze nie sika do nocnika ale od wakacji chcemy sie z mezem za to zabrac :)

Urodzony 27 grudnia. Waga: 13,5kg Wzrost: ok. 88cm (ubranka: spodnie 98, bluzki 92 - bo szczupły a wysoki). Najczęściej mówi \"baba\" i \"daj mi\" na wszystko :) Prawie w ogóle nie śpi w dzień, za to od 18 do rana. Jest na maxa żywiołowy - czasem się zastanawiam jak mu się chce cały dzień być na nogach i nawet na sekundę nie usiąść. Jest też kochany bo uwielbia się przytulać i grzeczny na dworze - nie ma mowy o chodzeniu nie za rękę. Nocnik mamy jeszcze w powijakach :P

Gość nie chcę być malkontentką ale
to chyba zależy, czy urodził się początkiem czy końcem roku, roak różnicy w tym wieku to dużo

Janek Ur.16 czerwca 2007r. 93 cm, 13 kg, 16 zębów W dzień śpi 3 godziny, noc przesypia od 20 do 6. Ulubiona potrawa- żeberka w jabłkach i marchewka z masłem-je sam Ulubiona bajka-świnka pepa i bob budowniczy Zna i nazywa części ciała,kolory,liczy do 4 Gada dużo,ale najczęsciej po chińsku Uwielbia place zabaw, klocki, resoraki, zabawy ze swoją psiunią, długie spacery-całe szczęście w wózku,książeczki, chce pomagać we wszystkim(o zgrozo:)) Potrafi być naprawdę nieznośny-jesteśmy na etapie kar i nagród, ale zaraz po tym przytula się, przeprasza...i rozrabia dalej:) Jest moim całym światem:)

Janek Ur.16 czerwca 2007r. 93 cm, 13 kg, 16 zębów W dzień śpi 3 godziny, noc przesypia od 20 do 6. Ulubiona potrawa- żeberka w jabłkach i marchewka z masłem-je sam Ulubiona bajka-świnka pepa i bob budowniczy Zna i nazywa części ciała,kolory,liczy do 4 Gada dużo,ale najczęsciej po chińsku Uwielbia place zabaw, klocki, resoraki, zabawy ze swoją psiunią, długie spacery-całe szczęście w wózku,książeczki, chce pomagać we wszystkim(o zgrozo:)) Potrafi być naprawdę nieznośny-jesteśmy na etapie kar i nagród, ale zaraz po tym przytula się, przeprasza...i rozrabia dalej:) Jest moim całym światem:)

Maks ur.27 grudnia 8 zębów rozmiar spodni 80, bluzek 86 waga 12,5 kg uwielbia być na dworze, sypać piachem wszędzie, chlapać się we wodzie, mieszać ręką w WC :-/ zaliczył kurs pływania dla niemowlaków, uwielbia chodzić na basen i siedzieć w zimnej wodzie jeszcze je w nocy (tzn mogę mu nie dać ok 3 ale wstanie o 5.30 więc już wolę żeby spał do 7.30 )hehe obsługuje DVD ;-) uwielbia teletubisie i wielorybka MuMu :-) oraz rozładowywać zmywarkę :-) ma buuuujną fryzurę i już 3 razy był u fryzjera jest strasznie ruchliwy... gada \"dzia\" na dziadka, dzidzi, nie, chcę , już, idzie

Gość uuuuuuuuuuupppppppppp

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup