Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldas

Mój chłopak nie odwiedzi mnie w święta bo musiałby jechac PKS-em.

Polecane posty

Gość matyldas

Super nie?

Gość exlove
mój nie ma na nic ochoty :)

Gość pepea
a ty nie moglas odwiedzic jego? lub spotkac sie w polowie drogi?

Gość matyldas
No on jest u dziadków a ja u rodziców. I powiedział,że nie przyjedzie bo mu si enie chce PKS-em. Przynajmniej jest szczery.

Gość matyldas
Poza tym on mnie nie zapraszal , a ja i moi rodzice jego tak.

Gość bla bla bla bla bla bla
Mnie też by się nie chciało jechac PKS-em :)

faceci są beznadziejniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Gość matyldas
Wszystko przez to ,że jest mnei zbyt pewny wie , że zaraz po świętach polece sie z nim spotkać . A tu niespodzianka bo ja nigdzie się nie wybieram;)

powiedz mu ze sie z nim nie spotkasz bo nie chce Ci sie jechac PKS-em :D

Gość matyldas
Pewnie myśli ,że przyjade we wtorek do warszawki a ja sie zastanawiam nad czwartkiem :D

Gość Widocznie mu bardzo
na tobie zależy więc po co ma jechać do ciebie i to w dodatku autobusem PKS :-D :-D :-D

Gość matyldas
NIe straszcie mnie że mu nie zależy.

Gość maly1234
no mi tez by sie nie chcialo pksem jechac tym bardziej do takiej dzifki co bawi sie w gierki typu 'zrobie mu na zlosc i wroce w czwartek'

Gość matyldas
Głupol jesteś . Wrócę wtedy kiedy mi będzie pasowało . Anie na złość jemu.

Gość etammmmmmmmm
nio troche to nie tak jak facetowi może mówić że mu się nie chce jechać do swojej dziewczyny !!??? kurcze moj maż jakieś 7 lat temu jak nie miał auta zawsze jechał autobusem a jak się spoźnił to szedł 7 km na nogach a w swięta lub w niedziele wieczorem zawsze bo ostatni autobus mial o 21 30 a moja mama nie pozwalała zostac mu na noc Ja bym z nim pogadała

Gość matyldas
:( Powiedział , że mu sie nie chce przyjeżdzać zeby ze mną spędzić wieczór i rano jechać bo na 13 ma pracę. Żeby miał dzień wolny to tak , ale na sam wieczór to nie przyjedzie. Dół :(

Gość matyldas
Czasami z nim nie wychodzę np do znajomych bo by mnie potem musiał odprowadzać i wracać nocnym do domu i też mu się nie chce. Kurde co z takim robic?

Gość A mi napisał taki powód
Mój ex w świeta w zeszłym roku przyjął zaproszenie na część świąt a potem mi napisał, że nie przyjedzie, bo jest umówiony z bratem na wyjazd i że jest mecz. W końcu napisalam że jak będzie chciał i mu zależy znalejdzie czas i sposób by to pogodzić. Po tym dostałam sms: święta się spędza z rodziną a my chyba nią nie będziemy. Wiec rozwiałam wątpliwości i powiedzialam, na pewno nią nie będziemy, bo odchodzę. Dziś święta spędzam tylko z rodziną, ale wszyscy co obiecali, że będą byli albo będą jutro. Uważam, że jak facetowi zależy zrobi wszystko by być z partnerką w ważne dni jak np. święta.

Gość matyldas
To mnie zdołowałaś. Też czuję , że coś tu nie gra za mało mu zależy chyba.

Gość A mi napisał taki powód
Sorki... chciałam napisać, że faceci czasem podają idiotyczne powody. U Ciebie nie musi się skończyć jak u mnie, może się opamięta i jutro jasnie pan siądzie do tego pks-u. Trzymaj się!

Gość cary
Ta ... święta spędzane z rodizną ... No właśnie coś podobnego usłyszałam... A man ma auto i odległość do przebycia ok. 50 km... Z drugiej storny nie jest chyba aż tak xle: w zamian za to dostałam po północy sms\'a że \"Jezus zmartwychwstał\" czy jakoś tak ...A w piątek (chyba) słuchalam sotry o męce Chrystusa i smutku... Nie, nie żartuję, serio!!!

Gość Nie straszę ciebie ...
[NIe straszcie mnie że mu nie zależy.] Tylko taka jest prawda Facet , ktoremu zalezy na dziewczynie zrobi wszystko żeby z nią spędzić chociaż chwilę, albo nawet więcej ... Ja do mojej dziewczyny zapieprzałem w jedną stronę 15 km na własnych pedałach czyli na piechotę :) tylko po to żeby z nią porozmawiać chociaż godzinkę ... :) Tak , tak ... Zastanów się dobrze i ........ zamień go na lepszy model, powodzenia