Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolkaaaa

słabe paznokcie

Polecane posty

Gość parasolkaaaa

jestem w czwartym miesiacu ciąży i od jakiś dwóch miesięcy mam bardzo słabe paznokcie i włosy, gdy byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem to tak nie miałam, czy to oznaka braku witamin na przykład?

a bierzesz jakies wit? Jesli tak to najprawdowpodobniej czegos brakuje w twojej diecie. Dziecko potrzebuje makro i mikro elementow, wezmie sobie tyle ile mu potrzeba, nawet gdyby tobie mialo nic nie zostac. Dlatego oprocz wit dla kobiet w ciazy wazna jest urozmaicona dieta, potrzeba zarowno rozwijajacemu sie dziecku jak i matce.

Gość parasolkaaaa
tak, biore feminatal, a do diety nie przywiązywałam szczególnej uwagi bo przy pierwszej ciązy tak nie miałam, może polecacie jakąs diete?

Gość jarencka m.
Dziewczyny - możecie mi polecić skuteczny środek na paznokcie, który teraz jest na topie? Chodzi o kosmetyki w dobrej cenie. Nie mam środków, aby móc pod tym względem zaszaleć. Jakieś propozycje?

odzywka do paznokci eveline.jest kika rodz. zacznij od tej SOS. koszuje ok 10zl a pierwsze efekty widoczne po7 dniach.do kupienia w rossmanidm.poczytaj opinie na wizaz.pl

Gość paula marska
Ja paznokcie uzdrowiłam sobie odżywką New nails. Żaden z kosmetyków, z jakich wcześniej korzystałam, kompletnie nic nie dawał. Dopiero przy odżywce paznokcie z czasem wyglądały coraz bardziej ładnie i estetycznie. Można powiedzieć, że mam to co chciałam ;-)