Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adeeee.

U was też uprawia sie taki proceder ? fajny przekret z kasą

Polecane posty

Gość adeeee.

Opowiem wam sytuacje ode mnie z wioski. Koleś rejestruje firme najczesciej budowlaną, wyrabia pięczątki itp a póżniej koleś do niego przychodzi i ten wystawia mu zaświadczenie o zarobkach, wali pięczątki itp ( ale nie pracuje u tego gościa) a ten idzie do jakiegoś marketu i kupuje sobie na raty laptopy, plazmy itp... i to nie koniec najlepsze jest to że takim ludziom nic później nie robią ze nie spłacają rat. Jeden ze dwa lata temu kupił se auto, później je rozjebał, pokupował ajkieś aparaty cyfrowe gdzie sprzedawał za bezcen a on jak chodził po ulicy tak chodzi i sie smieje ze sie nie narobi a kaske ma

Gość czytanie ze zrozumieniem
a co z firmami windyfikacyjnymi ?

Gość adeeee.
no właśnie, znam "kolesi" co ze dwa lata temu brali na raty w różnych sklepach począwszych od jakiegoś Avansu na media markt kończąc, a nawet jezdzac do różnych miast, i najśmieszniejsze jest to ze wogóle sie tym nie przejmują i nikt im nic nie robi Ja to pewnie bym 5zł zalegał to by mi komornik wpadł na chate ale takim to sie pobłaża

Gość deko..
nie wiem dokładnie na czym to polega, ale jest coś takiego jak bankructwo osobiste

Gość Gorzej jak
za 5-10 lat komornik sobie przypomni i zacznie ściągać dług wraz z odsetkami.

Gość adeeee.
Tak ale znając życie to takim to sie zawsze "upiecze" np wyjedzie za granice i niech se go komornik szuka

Gość doktorek gregorek
I myslisz ze takie zycie nie jest meczace jak trzeba przed komornikiem spierdalac albo kombinowac jak kon pod gore, to sie wkoncu nudzi i co wtedy ?

Gość adeeee.
z min tych ludzi można wyczytac ze nie są niczym zmęczeni..nawet im sie chyba to podoba, zresztą nie wiem