Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opolonka

czy uważacie,ze przez wakacje

Polecane posty

Gość opolonka

w ciepłym kraju jak sobie cos postanowi to mozna z "ładnej,chociaz nie robiącej wrażenia"dziewczyny zrobić naprawde śliczną poprzez naturalną opalenizne,zupełne rzucenie prostownic(czyli lekka odnowa włosow),schudnięcie(mało bo chce z 2kg) mowia,ze wyglądam jak kościotrup,ale ja akurat siebie widze...wyglądam normalnie,a chce przynajmniej troszke sie wyrozniac,a nie taak cicha,szara myszka...,przez wakacje duzo mam czasu na plany..chce zmienic styl na bardziej elegancki juz nie chodzi mi o tuniki itd. chcialabym teraz zaczac koszule nosic itd. ,zdejmą mi aparat ortodontyczny ,wybiele zęby ...pojde do fryzjera chce przyciemnic włosy ...cerą juz sie dermatolog zajął wygląda rewelacyjnie..myślicie ,ze to sie może udac? ktos tez juz sobie tak planuje?? nie chce stale sie nad soba uzalac,trzeba zaczac działać..

Gość tequila eheee
Uda Ci się .

Gość Josió Wilkupnik
A gdzie tu jeszcze wakacje ? Ledwie się wiosna zaczęła.

Gość opolonka
kurcze dziękuję;) mam zamiar bardziej odwaznie sie ubierac...zawsze szarosci,błękity mi sie podobaly.. aa teraz chce sobie długą koszule w krate kupic najlepiej w kolorze wiśni i do tego grube rajstopy czarne,badz na glołe opalone nogi i tak chodzic;D cos nowego.. mam dlugie i mowia,ze ładne nogi (chociaz im nie wierze) bo mam lustro;p uda mi sie ruszaja jak galareta mimo,ze jestem szczupla;/ nie wiem co mam z nimi juz robic.. a ćwicze

Gość opolonka
no dwa miesiace tylko do wakacji ;))

Gość opolonka
mam pytanie: ile cm włosow odrosnie do wakacji?? 3cm?

Gość tequila eheee
To zależy jak szybko Ci włosy rosną

Gość tequila eheee
Wierze w Ciebie na pewno jesteś piękną kobietą ( wnioskuję z tego co piszesz ) Bd miała piękne zęby , masz piękną cere , opalisz się , nie jesteś gruba skoro inni mówią ze masz ładną figurę to pewnie masz

Gość opolonka
kurcze,ale Ty jestes miła;)) aa co z Tobą tez jakies masz plany ??

Gość tequila eheee
No właśnie nie wiem :P Jadę w wakacje do Chorwacji może sie ładnie opalę :D chcę pomalować włosy i zmienić fryzurę no i myślałam nad stylem

Gość opolonka
tez bylam w Chorwacji tam jest pięknie...tak sie opaliłam pamiętam !! a jestem blondynką o jasnej raczej karnacji.. do tej pory mam paski po opaleniznie mimo,ze bylam tam dwa lata temu;)) kurcze chcialabym miec dluzsze wlosy mam do ramion..

Gość tequila eheee
hehe :D to może przedłużanie ;>

Gość opolonka
to strasznie osłabia włosy :D:D moze lepiej nie.. tzn. ja mam dziwnie scięte te wlosy bo z tyłu mam tak "do ramion" a z przodu z 3cm za...;))

Gość tequila eheee
Aaa chyba wiem jaką masz fryzurę :P ale nie wiedziałam ze przedłużanie osłabia włosy :O a kręcone masz włoski czy proste ;>

Gość opolonka
heh dziwnie z tym własnie bo jak mam długie to sie kręcą ładnie nie,ze lok na loku,ale z koncowek tworza sie małe loczki ;D a jak krtokie to sianko raczek i troszke faluja gdzie niegdzie dlatego prostuje..:)))

Gość tequila eheee
Ja mam kręcone ;/ bardzo chciałabym mieć proste . Zawsze tak jest ktoś ma kręcone to chce proste i na odwrót :P

Gość opolonka
zmierzylam sobie wlasnie włosy i za ramiona mam jednak 10cm :D:D

Gość tequila eheee
hehe :D a jaki masz kolor włosów i chcesz dokładnie zrobić z nimi ;>

Gość opolonka
no to tak;D swoj naturalny mam ciemny blond i na niego jakos w grudniu nałozylam balejaż (jasne blond pasemka) fajnie bo zlały sie razem z włosami ,nie są pospolite (nie chcialam platyny i bardzo prosilam fryzjerke o ostrożnosc,zeby one az tak sie nie wyroznialy) i zrobila mi tak delikatnie je,ze nawet odrostow nie widac..mowia mi,ze do mnie tylko blond pasuje bo mam dalikatna urode i ciemny kolor wlosow mnie postarzy itd. itd. ale kurde bardzo bym chciala przyciemnic na wakacje bo jak sie opale to bedzie ładnie wspołgrać..ale sie zastanawiam,czy dobrze mi radzą.

Gość tequila eheee
Jak masz delikatną urodę to może rzeczywiście lepiej jasny kolor włosów , ale uważam że w wakacje możesz poeksperymentować :D

Gość opolonka
a np. jakbym cos pod kasztan wzielas? rudo-kasztanowy no cos jak ma Żmuda?:D ale ona ma ciemne oczy,a ja mam szaro-zielono-niebieskiee :DD

Gość tequila eheee
hmm myślę że możesz spróbować , kolor ładny :D ciekawe jak bd wyglądał u Ciebie , jak nie wyjdzie to powrócisz do dawnego :P i bd juz wiedziała zeby następnym razem tak sie nie malowac :P

Gość opolonka
kurcze,ale nie bedzie juz wtedy odwrotu :D bo na to nie nalozy farby blond bo nie wyjdzie.. moze za ryzykowne;) a nie wiem pojde do fryzjerki moze doradzi :D a Ty mów coo chcesz ze sobą dokładnie zrobic?

jestem brunetka i mam szaro-zielone oczy i kolor wlosow jakos sie z tym nie gryzie, wiec probuj

Gość opolonka
ale masz zapewne ciemniejsza karnacje swoja naturana hm?? i jaki masz styl?? bo jak metal,czy cos to jasne,ze nie przeszkadza;d;d

Gość tequila eheee
Zastanawiam się co mam zrobić z włosami ... z natury jestem ciemną blondynką , jakiś czas temu zrobiłam sobie blond pasemka :P juz mam spory odrost , chciałabym pomalować ale jeszcze nie wiem jak , no i przede wszystkim jakoś ściąć ,mam grzywkę na bok którą cały czas prostuje :P i pocieniowane włosy

eee czemu metal? jesli chodzi o karnacje, to jestem raczej blada, ale opalam sie na oliwkowo i to ladnie wyglada nawet. i nie mam stylu. to ze gram na gitarze, to nie znaczy, ze nosze glany :P ubieram sie raczej normalnie, kobieco.

Gość tequila eheee
Ubieram się raczej tak na sportowo :P bluza z kapturem :P jakieś dzinsy itp :P chciałabym zacząć ubierac się jakoś inaczej ... tylko problem w tym ze nie lubie butów na obcasie xD i w ogole takich na maxa eleganckich ubrań :(

Gość opolonka
oo kurcze to zapewne masz gęste włosy !:)) ja mam w sumie takie sobie dlatego ich nie cieniuje.. bo u mnie jak piorka by to wygladalo:)) a swoja droga grzywke to tez prostuje obowiązkowo:D:D takze sama nie jestes;* a jaki masz styl? malujesz sie?

Gość żenua...
opolonka przestań sama do siebie odpisywać jako tequila bo to żałosne :o