Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaczkaaaa

mowil ze chce ze mna byc a zwiazal sie z inna - dlaczego?

Polecane posty

Gość tequila eheee
Ale ona nie wiem gdzie on teraz przebywa i tu jest problem :P

Gość naiwniaczkaaaa
no wlasnie a ja nie umialam zawalczyc odpuscilam ...ucieklam...

Gość naiwniaczkaaaa
kiedy ja nie umiem sie wziazc w garsc.....to mnie zabije:(

Przestań marudzić, bo naprawdę musisz wziąć si ę w garść, zajmij się czymś innym. Poczytaj coś, wyjdź ze znajomymi...

Gość naiwniaczkaaaa
to nie pomaga..:( zalicxzylam juz nawet wizyte u lekarza psychologa bo z nerwow zaczynam wymiotowac:( a moglo byc tak pieknie:(

Każdy umie wziąć się w garść, ale musi chcieć i uwierzyć, że da radę. Będziesz marudziła i użalała się nad sobą, Twój zły stan będzie się pogłębiać...

Gość naiwniaczkaaaa
nie rozumiem dlaczego zmienil zdanie? w czym tamta jest lepsza ode mnie? marudze wiem bo juz wypilam 2 lampki wina :( nie rozumiem tego

Gość Mooo.
Lepsza w tym,ze ona jest na miejscu,a Ty nie,proste. Zwiazku na odleglosc nie istnieja!

Gość naiwniaczkaaaa
przeciez ja tez moglam byc na miejscu gdyby mnie poprosil pojechalabym znim wszedzie:(

Gość legalna kochanica
Pewnie jak autorka wyjerchala to po jakims czasie wszystko oslablo i do tego nawinal sie ktos tutbylczy. zwiazki na odleglosc jednak moga przezyc bo ja przez rok bylam na odleglosc i udalo sie:))

Gość Mooo.
To se teraz trac czas na gdybanie. Bylo minelo :)

Gość naiwniaczkaaaa
musze byc strasznie beznadziejnas skoro nie bylo mi dane...:( ale sie spilam juz.sorry 🖐️

dwa razy to przeżyłam i uwierz mi idzie żyć dalej choc na początku to koszmar pewnie gdybyście byli razem dostrzegłabyś ze to zwykły facet(w kapciach wyglądaja jednakowo hahaha)a tak teraz go wyidealizowałaś do granic możliwosci i łatwo nie jest w koncu w twoim odczuciu utraciłas szczęscie a tak naprawde to tylko facet jakich wielu a najbardziej boli przez to ze ma inna i tu dochodzi zraniona duma poczucie własnej wartości atrakcyjnosci spada do zera i ta miłośc utracona lezy na sercu z naciskiem kilku ton i nie pozwala normalnie funkcjonowac

Gość naiwniaczkaaaa
anyzratak dokaldnie nalalam sobie 3 kieliszek juz szkoda tylko ze ja przez to uczucie wylecialam ze studiow o pracy nie wspomne:( dopadla mnie depresja

Gość naiwniaczkaaaa
jednak nie dam rady ide spac:( jak sobie pomysle ze on ona jest z nim tak blisko ze go ma kazdego dnia caluje przytula jest dla niego wszystkim to ..serce mi krwawi:(:( ide spac 🖐️ dobrej nocki

Gość asiaaaaaaa
wspolczuje Ci....takie niedopowiedzenia i nie wyjasnienie sprawy meczas i ciagna sie za Toba jak flaki z olejem