Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze dziewica 22

ból

Polecane posty

Gość jeszcze dziewica 22

witam wszystkich. moje pytanie odnosi sie do blony dziewiczej. (mam 22 lata i jestem dziewica) czy jest mozliwe ze pierwszy stosunek nie bedzie mnie bolal gdy podczas masturbacji wkladam sobie 2 palce do pochwy a nawet jak probowalam trzy to nie odczuwalam bólu choć było tam już bardzo ciasno?

prawda jest taka ze palce to nie to samo co kutas bo kutas zwykle jest wiekszy, ale powiem ci ze jak chlopak rozdziewicza to rozrywa blone ale nie tak konkretnie porzadnie bo penis jest taki gabczasty a nie calkiem twardy. to moze okropne ale ja sie sama rozdziewiczylam wolalam to niz meczyc sie z jakims chlopakiem nawet jesli bedzie mnie kochal i niby bedzie to mial byc pierwszy seks z milosci to moge sie zalozyc ze gdyby mial by mnie rozdziewiczyc to przez ten bol bym z nim nie byla. ja najpierw probowalam wibratorem i wyobrazam sobie coto za bol musi byc jak chlopak kutasem rozdziewicza, ja to zrobilam w dziwny sposob bo przecielam lekko ta blone paznokciami a potem rozerwalam do konca paznokciami i wcale nie bolala o jak probowalam wibratorem to myslalam ze umre

Gość Men tol
Albo nie jesteś już dziewicą albo pomylilaś otworki :D

Gość jeszcze dziewica 22
jestem dziewica. to chyba mozliwe zeby nie bolalo prawda? a masturbacje zaczelam wlasnie dlatego ze boje sie bolu podczas stosunku pierwszego. i nie boli, to chyba mam prawo uwaac ze stosunek nie bedzie bolal? bo sie zbliza duzymi krokami

Gość Men tol
Ale jak wytłumaczysz chłopakowi że jesteś dziewicą jak nie będzie bólu ani krwi . Uwierzy ? :D

Gość Przystojniak kręci tutaj -
A więc lecimy. Zainteresowanych zapraszam tutaj - pewnie chcecie wiedzieć kto pisze w Wielkanoc o tej porze na sexy forum? ok, moje foto: nasza klasa http://nasza-klasa.pl/profile/21591555

uwierz mi ze przy masturbacji a seksie z chlopakiem to wielka roznica a co do bolu i krwii to nie zawsze jest.. tobie radze jeszcze z ta masturbacja pokombinowac to moze bedzie mniej bolec

Gość Marushia
Spadaj cybantcie

Gość Men tol
LiBeats - zostałaś rozdziewiczona bardzo romantycznym sposobem :D

Gość szczerze mówiąc nie
wyobrażam sobie, jak można być dziewica i wepchnąc sobie 3 palce:O Sama nigdy nie współżyłam, kiedyś też byłam ciekawa, czy to bardzo boli, podczas masturbacji, kiedy naprawdę byłam bardzo mokra, włożyłam sobie jeden palec i czubek drugiego i nie było to przyjemne, a na pewno nic więcej by się "tam" nie zmieściło:O Ale może masz szczęście i po prostu nie masz już błony dziewiczej albo jest taka bardzo znikoma? Tak też się może zdarzyć. Jestem starsza od Ciebie, ale jakby się znalazł jakiś facet, z którym bym miała ochotę na amory i by ze mną wytrzymał, to ból jakoś bym zniosła;)

buhahaha wiem romantyczne ani podniecajace to nie bylo :P a wrecz mozna powiedziec ze jak sie czyta to odrazajace, ale wiem jak by bolalo podczas seksu a tak sie tego bala ze wolalam tak to zrobic i miec spokoj

Gość Men tol
Drogie panie , bez obaw :D przecież to jest słodki ból

Gość szczerze mówiąc nie
jasne:O Szczerze mówiąc nie lubię facetów, nie mam zamiaru sprawdzać, czy jest słodki czy nie. Mogłabym to zrobić tylko z kimś naprawdę wyjątkowym. Dlatego moja cnota jest taka stara:classic_cool:

Gość Men tol
Nie lubisz mnie tylko dlatego że masz błone dziewiczą :D