Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakteryjka bateryjka

bakterie beztlenowe

Polecane posty

witam, mam ciągle problem z bakteiami, brałam niedawno antybiotyk i znów nawrót, ten sam przzykry zapach, więc wiem że na pewno...tak już 3 miesiące walczę, masakra, a przecież bardzo dbam o higienę intymną :( czy są jakieś sposoby domowe na te beztlenowce? bo już mi wstyd 3 raz isc z tym do gina, pomyśli że jakaś brudaska jestem :O no i jak się chronić od tego świństwa, bo nie wiem.... może to przez to, że się wygalam? :( pomóżcie, bo umrę od tego smrodu :(

Gość powody
- używanie tamponów -zbyt częste podmywanie - częste zmieny mydeł, albo zbyt dezynfekujący środek do mycia - niedbałość partnera o higienę - golenie się na łyso trzeba isc do lekarza :)

na pewno nie ma domowego sposobu, albo środka bez potrzeby wizyty u lekarza? w aptece nic nie kupię bez recepty? :(

proszę pomocyyyy :(

-idź do innego gina... -co Ci ten powiedział? że od czego to? pytałas co to dokłanie jest, jak sie uchronić? lekarz powinien ci to powiedzieć, musisz to wiedzieć aby nie toczyć walki z wiatrakami, -a czy ew. twój partner tez się leczy?? poza tym goleni sie nie ma nic tu do rzeczy :O...............odwieczny mit

co stosujesz do mycia? ile razy dzienni eisę podmywasz? Kup sobie płym do mycia - Lactacyd, nie używaj żadnych gąbek (!), miej swój ręcznik obowiązkowo, uwazaj jak się myjesz, wycierasz - nigdy 'od tyłu do przodu'!! pamietaj! Korzytasz z basenu, sauny, innych publ. miejsc gdzie mogłas sie zarazic?