Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpliwa do bólu

Nasza klasa

Polecane posty

Gość tytu
to z tym znajomymi to ściema. Chodzi o ilość. Jednej i drugiej stronie to pasuje.;-) A taki delikwent lub delikwentka ma pózniej satysfakcję przed innymi znajomymi,rodziną i koleżankami jaka to jest popularna. No cóz zawsze moze się pochwalić pokazną ilością znajomych.

Gość małgoś456
Sama dostałam zaproszenia od paru osób, które kiedyś dawno temu znałam tylko z widzenia, bo mieszkały na tej samej ulicy. Po tylu latach to miłe...

Gość tytu
dokładnie,które "znałaś z widzenia". Myslisz,ze im chodziło o zrobienie tobie przyjemności lub zakumplowanie się? Nie ,im chodziło o to,zeby powiększyć swoją listę znajomych. I gdzie tu idea "naszej klasy"

Gość małgoś456
Być może masz rację, ale te osoby akurat lubiłam, gdybym ich nie znosiła, odrzuciłabym ich zaproszenia.

Gość Kantor z lombardu
Wczoraj "it is very interesting" pdal link do poradnika o naszej klasie - tam jest bardzo dużo na ten temat - nawet jak to można dla siebie zorganizować dla swoich potrzeb i jak uruchomić zabezpieczenia, dobre i ciekawe ! ja w tym portalu znalzlem kilku kumpli, których nie widzialem od lat

Gość Laska z Krakowa
Portal fajny ale te zdjęcia !!!! Koszmar, kicz - i to samochwalenie, syff !!!

Gość gabrysia1987 AD
Podziękowania dla "it is very interesting" - rzeczywiście tu jest chyba wszystko o N-K !!