Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodyJózek

sex ze starszą

Polecane posty

Gość młodyJózek

czy stosunek z kobietą 52 lata może zakończyć się jej ciążą.Poznałem fajną laskę ,sexy i gorącą.W`seksie jest fantastyczna,Orgazmy ma co chwilę do czasu mojego wytrysku. Mam 32 lata i zawsze z rówieśnicami miałem stosunki w gumkach, a ta chce bez gumki ,bo mi mówi że lepiej czuje , zresztą ja też. Na moje obawy o ciążę śmieje się i mi mówi że ona nie będzie żądała ode mnie alimentów Jest rozwiedziona i ma dwoje dorosłe dzieci.

Średni wiek pojawienia się u kobiety menopauzy to 51 lat, ale bywa że następuje to dopiero w wieku 58 lat. Teoretycznie istnieje pewne ryzyko że zajdzie w ciążę.

Gość młodyJózek
no to mnie zdołowałeś .Wiesz jak fajnie się rucha w świadomości, że nie wpadnie się....Czytałem że kobieta w czasie menopauzy jest sucha a z niej cieknie aż kapie jak jest na mnie.Ma też nieregularne okresy czasami dwa,trzy m-ce przerwy a potem z niej leci przez 10 dni Kiedy indziej zaczyna okres rano i wieczorem już mi mówi że ma ochotę bo okres się skończył a w ogóle to ma chęć cały czas.Nawet jak czasami idziemy przez park wieczorem i tak dla jaj jej mówię że mi stoi a ona to co chcesz przy drzewie nachylę się i wejdziesz od tyłu :)

Gość pewnie ma macicę usuniętą

Gość anette1234
nie zajdzie na 100% nie ma nic usuniętego bo ma okres, ale skoro miała już dzieci to jest doświadczoną kobietą i nie sądzę żeby chciała ich mieć więcej w tym wieku

Gość młody Józek
mnie trochę stresuje to, że ma okres bo jak jest okres to jest jajeczkowanie i może być zapłodnienie jak jej to mówię to się śmieje szelmowsko i mi mówi ze ma ochotę na mojego stojącego,twardego hujka

pewnie ma macicę usuniętą Pewnie mózg masz usunięty. Debili na święta wypuścili do domu?

że ma okres bo jak jest okres to jest jajeczkowanie Ty nie tylko Jesteś młody, ale głupi w dodatku. Trochę więcej poczytaj i twórz lepsze tematy, bo ten jest żałosny. Podobnie jak Ty. A dla Twojej wiedzy - okres nie równa się jajeczkowanie.

Gość młody Józek
no fajnie że mnie pocieszyłaś musztarda`Podobnie ona mi tak mówi

Gość gość
osly wy osly kobieta po 50 i dzieci tak i moze przeczkole maz mlody i hi laif barany taka to potrzebuje ale szwanca pozadnego i tylko tyle anie wciazy o czym wy tu wogule mowicie nawet mezatki w tym wieku potrzebuja wiecej niz maz moze dac a jak maz nie moze no to ma problem oczewiscie on ona zawsze znajdzie znam to z autopsji moicz kochanek

Gość gość
Za stara. Ble 52lata. Kijem bym nie tknal.

U mnie sąsiad zalał 60 letnią sąsiadkę. Mężatkę. Niezłe jaja były. Poroniła, ale co się chłop wstydu najadł. Była taka paskudna, największa plotkara, a on jeszcze nie najgorszy.

Gość gość
Nie uwierzycie! Moja sąsiadka zamieszcza swoje nagie foty na erofreak.com i dostaje za to kasę!