Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak shudnąć

Jak shudnąć 20 kg w 2 miesiące do wakacji???

Polecane posty

Gość jak shudnąć

CZeść byłabym bardzo wdzięczna jak byście mi doradzili jak shudnąć 20 kg do wakacji prosze o pomoc.

Gość kotka222
tyle schudnac...bedzie ciezko zdrowiej bedzie schudnac tak 8-10

Gość jak shudnąć
a jak bende ćwiczyła i jadła mniej niż 1000 kcal to schudne??

Gość lucrezia
trzeba było pomyśleć o tym wcześniej a nie obżerać się do ostatniej chwili i na dwa miesiące przed wakacjami zastanawiać się jak zrzucić 20 kg :o Pewnie niedługo zaroi si tutaj od topików typu: jak schudnąć 30 kg w tydzień, albo jak pozbyć się tłustego brzucha w weekend :o

Gość jak shudnąć
nie obżerałam sie aż tak :/ żeby przytyć

Gość ehm nierealne
buhehe a powiedz mi moja droga jak dugo nabieralas tych 20kg? rok, dwa lata? a teraz chcesz schudnac to wszytko w 2 miesiace- niestety nierealne...znajdz jaka zdrowa i sensowna diete, dorzuc sport i ile schudniesz tyle schudniesz, reszte bedziesz gubic w czasie wakacji i/lub jeszcze po...taka moja rada...

Gość a ja proponuje autorce
Nie słuchaj ich! Głupie docinki, olej to. Ja proponuję Ci dietkę waryzno-owocowa, jak nie wytrzymasz do dołóż chude białko, aler staraj się na warzywach i owocach jak najdłuzej wytrzymać, nawet 6 tygodni spokojnie, później wprowadx hude białko, ryby i pieknie schudniesz,zniknie cellulit a T y będziesz piekna i szczupła. Pozdrawiam

Gość jak shudnąć
dziękuje ci ja proponuje autorce :)

Gość ehm nierealne
gdyby wszyscy chudli tyle w 6 tygodni to nie ma otylosci na swiecie!!! zreszta chudnij 20kg w 2miesiace, zeby w wakacje moc przytyc 30 w miesiac- zycze powodzenia bo Ci sie przyda...bedziesz jechac na salacie i jablkach? boze co za beznadziejny pomysl, zreszta tu potrzeba silnej woli, nie mowiac o tym ze robisz sobie sama krzywde... powodzenia...

Ja tez musze schudnac 20kg do wakacji. Moze razem ? Zawsze razniej. mam nadzieje , ze sie uda ! Dzisiaj zaczelam.

Ja tez musze schudnac 20kg do wakacji. Moze razem ? Zawsze razniej. mam nadzieje , ze sie uda ! Dzisiaj zaczelam.

Gość IVON098
A JA SIE DOŁACZAM:) TEZ TEGO POTRZEBUJE:(

Gość dlaczego od razu
po stracie 20 kg trzeba przytyc 30? ja uwazam, ze warto sprobowac diety warzywnej a jesli ktos nie ma ochoty to niech je chleb, czy ziemniaki, lub mieso, jego sprawa

Gość jak shudnąć
razem będzie raźniej :) Myśle że da sie shudnąć 20 kg a jak nie to chociaż 10, 15 kg :D

Gość alien sex fiend
idiotki, nie potrafiły powstrzymać się przed żarciem przez cały rok, żeby się nie roztyć a w ciągu dwoch miechów chcą 20 kg zrzucić buhahahha śmieszne jesteście :o

Gość wiesz dlaczego
to sie nazywa efekt jojo jak bedziesz jadla 1000kcal dziennie to Twoj organizm nie otrzyma ponad polowy potrzebnej mu do przetworzenie na energie dawki. w zwiazku z tym zareaguje jak w czasach wielkiego glodu - wlaczy cos jakby tryb oszczedzajacy. i w tym trybie pozostanie jeszcze jakis czas po zakonczeniu diety, czego nie zjesz to twoj organizm bedzie szybko upychal na zapasy pamietajac okres glodu. stosujac beznadziejne diety niszczycie swoj metabolizm, po kazdej nieprzemyslanej glodowce organizm wolniej i wolniej trawi. i stad sie bierze efekt jojo. poza tym pierwsze kilogramy ktore schudniesz to bedzie woda, ktora wydalisz. to tylko chwilowa zmiana wagi. wez sie rozsadnie za siebie, duzo ruchu, jedz mniej i zdrowo. nie jedz tak na ok 3-4h przed snem. zobaczysz efekty, przyjda wolniej ale beda dlugotrwale. obnizenie wago to czesto totalna zmiana trybu zycia i wiekszosci przyzwyczajen. za rok, na nastepne wakacje bedziesz mogla sie pochwalic ladna figurka

Gość jak shudnąć
ja właśnie duzo ruchu potrzebuje i od dziś wyciągam rowerek a jak bende głodna to coś zjem ale mało i tak codziennie ps. nie napisałam '' Musze shudnąć do wakacji 20 kg ''tylko ''jak schudnąć 20 kg w 2 miesiące do wakacji '' to różnica a jak schudne 10 kg czy 15 kg do wakacji to i tak sie uciesze. Nie musicie pisać takich komentarzy!

Gość gość
Czy można? A pewnie że tak ... Nie jedząc prawie nic i spędzając cale dnie na sile ale z tym że efekty będą tylko na chwilę i z pewnością do końca lata odzyskała byś każdy kg i sama powiedz czy warto.... Watpie bo na odchudzanie trzeba czasu żeby efekty utrzymały się dlugo