Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzik123

Zatrzymał się komuś okres w wieku 14 lat?? I zażywał ktoś tabletki hormonalne?

Polecane posty

Gość Nel0205
To moze być ciąża, ale nie musi. Jesteś młoda i dojrzewasz. Jeżeli bierzesz tabletki hormonalne to mogą one wywoływać jakieś zmiany w Twoim organiźmie. Najlepiej skontaktuj się z ginekologiem :)

nie ciąża jest wykluczona:) Byłam już u ginekologa i własnie Pani powiedziała mi że to przez to że tak szybko rosłam wysoka jestem, i zapisała mi tabletki ponieważ prawie rok nie miałam okresu brałam chyba 4 opakowania co raz tylko się ukazał i teraz znów nic.. niewiem dlaczego ale przecież nie odchudzam się ani nic:(

Gość Nel0205
Nieregularny okres to coś normalnego jeśli dopiero zaczęłaś go mieć :) Może się uregulować nawet po 3 latach bądź po pierwszym współżyciu. Może masz nieodpowiednią dietę lub dużo stresu. Przejdź się do lekarza zrób badania, cukier itd. Może masz jakieś choróbsko o którym nie wiesz.

Gość doktorek gregorek
Po pierwsze masz 14 lat a cykle chciala bys miec regularne jak "stara baba" czasami tak nie jest i juz. Poza tym jak masz watpliwosci to niech ginekolog skieruje do endokrynologa.

Gość gwiazdeczka 555
w wieku 14 lat nie mozna mowic jeszcze o regularnych cyklach, poniewaz jestes zbyt mloda.....poczekaj, na pewno Ci sie wyreguluje z czasem. Ja tez jak mialam 16 lat to nie mialam regularnych cykli i bylam starsza od Ciebie. Teraz mam ponad 20 i unormowały mi sie. Pozdrawiam.