Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megabalon

czemu kretynki wiaza sie z kryminalistami???

Polecane posty

Wcale mnie nie dziwi, że nie rozumiesz, taki jest tu poziom ludzi, którzy z taką łatwością wyrażają krytyczne zdanie o kimś kogo nie znają :D

Gość NAIWNA IDIOTKA
Halooo dla wszystkich naiwnych idiotek, kobieta która poznaje tzw. łobuza a on po czasie idzie siedzieć niech się nie łudzi że ten się zmieni. Sama urodziłam łobuzowi syna, po 3latach wylądował tam gdzie mu przeznaczenie pisane było.Syn ma już 10 lat, czekałam na niego lat 6. wzieliśmy ślub, i co????? Wyszedł tak jak tego pragnął!!!!!!! Z wokandy zdjął 3,5 lat. Teraz jest najlepsze. He He.....Poznał Bogusie starszą babkę z kiosku kolporter, przesyłki jej dostarczał. Rachunki telefoniczne sięgały zenitu, szok!!! Po paru tygodniach Ewelinka, małoletnia ruda patologia, rachunki tel. bajoński sumy, szok!!!!!. To wlaśnie po rachunkach doszłam że mnie zdradza. W kwietniu mija nasza 1sza rocznica ślubu, a jesteśmy razem lat12- tak myślałam że jesteśmy, a tak naprawde to tylko się oszukiwałam, dlatego jestem naiwną idiotką. A prowadziły mnie przez życie tak piękne zasady: WIARA, NADZIEJA, MIŁOŚĆ. Już żadnej z nich nie mam. PS. napisała mgr Pedagogiki resocjalizacyjnej. Pozdrawiam.