Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttt

czy za szybko?????

Polecane posty

Gość tttttttt

poznalam pewnego chlopaka po tygodniu zostalismy para, a po 3 tyg. poszlismy razem do lozka.do tej pory jestesmy razem,ale zastanawiam sie czy nie za szybko poszlismy razem do lozka ,po tak krotkiej znajomosci???

Gość wiosennie zachmurzona
Ale po co teraz się zastanawiasz, skoro już się stało? Jesteście razem? Więc co to zmieni, jeśli nawet stwierdzisz, że seks był za szybko?

Gość o co loto
Wedlug mnie nie .. Wazne ze robisz to co czujesz i uwazasz za sluszne .. bez niczego nacisku .. ..Ja poznalam faceta z jakies 3 tygodnie temu .. na czwartym spotkaniu poszlam z nim do lozka .. chociaz para nie jestesmy. On najwidoczniej liczy na cos wiecej .. mnie na razie interesowal by chyba jakis romans.. Myslalam ze bede miala po wszystkim kaca moralnego .. a tutaj nic :) Happy :)

Gość tttttttt
no teraz to juz w sumie nic ale chcialam sie dowiedziec czy dobrze zrobilam itp?

Gość tttttttt
no my przez te 3 tyg. widzielismy sie bardzo czesto i mialam takie wrazenie jak bym znala go od dawien dawna z poprzednim partnerem z ktorym rozstalam sie rok temu przezylam swoj pierwszy raz po 4 miesiacach ale widzielismy sie bardzo rzadko, bo tylko raz na tydzien. teraz jest inaczej z tym co teraz jestem

Gość widocznie zalezy wam tylko
na sexie, a to dobrze nie wróży żadnemu związkowi bo sex bez uczucia nic nie znaczy ... PS Ty wpierw robisz potem myślisz ?

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhdddddddddddddddddddddddddddddd

Gość juuulaaa
w 3 tygodnie nie mozna sie w kims zakochac i powiedziec ze to jest prawdziwa miłosć. a jezeli to nie byla prawdziwa milosc to chodzilo tu tylko o sex. raczej dlugo wasz zwiazek nie przetrwa.