Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurka**

co byści powiedzieli/ły gdybyście

Polecane posty

Gość chmurka**

zobaczyli/ły nieogoloną kobietę? Mam dość depilacji i golenia, te wlsosy sa naturalne a i tak odrasta ich wiecej i sa czerniejsze. Dajmy na to ze przyszedłby jakis kataklizm czy cos nie byloby pradu i wszystkie kobiety chodzilyby owlosione. przeciez tego kiedys nie bylo kobiety chodzily normalnie z wlosami i nikt sie nie dziwil a teraz ?? nieogolona to zaniedbana, pozatym jest tez z tym duzo problemów, hirusytyzm, codziennie golenie, depilacja a przy tym wrastajace włoski, klujace, coraz dluzsze i wogóle czy musimy to znosic? wmowiło sie to nam ze to dla lepszego samopoczucia, higieny, seksu zreszta jak sie juz zaczelo golic, depilowac to trudno przestac bo te wlosy sa juz naprawde przeszkadzaja :o co myslicie na ten temat?

Gość pizde możesz golić
bez prądu ;o

Gość ...ponawiacz.....
idealny temat na świąteczne popołudnie:O

Gość fdfder
nie wiem , a co powiesz jesli faceci przestana sie golic i kazdy bedzie nosił brode jak bin laden ?

Gość chmurka**
ale faceci od wiekow sie golili pozatym teraz tez co poniektozy sie nie gola te wszystkie koncerny produkujace te wszystkie kremy depilatory itp niezle na tym zarabiaja a przeciez wlosy sa naturalne, zawsze byly i beda i niczym ich nie usuniemy!

Gość Dziecko drogie
gdyby ludzie mieli tylko takie problemy ... mam się ogolić czy nie :-D Golenie części intymnych ciała weszło w modę od niedawna a z modą jak wiadomo dzisiaj jest jutro ... jest inna mnie nie dziwi kiedy kobieta jest nieogolona, dla mnie to normalne Kobieta nieumyta na której sa rzeczy brudne, albo nie pierwszej świeżości ... to taka kobieta jest dla mnie niezadbana, a golenie ... kto chce niech się goli kto nie ... jego sprawa, nam facetom to wisi

Gość fdfder
ale faceci od wiekow sie golili pozatym teraz tez co poniektozy sie nie gola wcale nie od wiekow ... W przeszlosci - w sredniowieczu popularne byly dlugie sumiaste wasy , a jeszcze dawniej broda ..

Gość chmurka**
no nie wiem, nie wszyscy tak myslą, szczególnie jak owłosienie jest widoczne, jabym sie spaliła ze wstydu gdybym miała pokazac swoje owłosienie nie przeszkadzałyby Ci owłosione nogi, bikini, pachy?

Gość fdfder
ale faceci od wiekow sie golili pozatym teraz tez co poniektozy sie nie gola nie musisz sie golic niekt cie nie zmusza ... Presja otoczenia nie moze miec wplywu na twoja decyzje , to ze inni sie gola nie znaczy ze ty tez musisz .. .Jak inni powiedza zebys skoczyła z wiezowca to tez to zrobisz ?

Gość fdfder
włosy na nogach nie wygladaja najlepiej , ale juz pod pachami czy w okolicach pepka - nie odrzucają ..

Gość chmurka**
łatwo mowic, gdyby chociaz miała w miare jasne owłosienie i bylo go mniej a przez te golenie, depilacje mam dlugie czarne, mocne włosy echh :( a to wyglada obrzydliwie

Gość fdfder
a nie ma innych sposobow golenia ? Podobno depilacja laserowa daje spokoj na dluzszy czas?

Gość chmurka**
a co to za roznica, nie mam kasy a pozatym wlosy i tak odrastaja, nie bede dawała kasy debilom :o ja tylko chce zeby ta moda wkoncu mineła bo mam tego dosc

Gość fdfder
obawiam sie ze ta moda nie minie przez najlbizsze lata , moze pokolenia , bo ona nie zaczela sie rok temu tylko jakies 40 lat temu w latach 70 -tych..

Gość fdfder
a jezeli naprawde ci to przeszkadza to moze zwyczajnie sie nie gól i nie zakładaj krotkich spodniczek , tylko chodz w spodniach . .Przeciez i tak nikt nie wie co masz pod ubraniem- to twoja sprawa ... Najwazniejsze ze nie smierdzisz , to mogloby ludzi odrzucac , ale w tłumie nikogo nie interesuje ze sie nie golisz

Gość
strasznie przeszkadza mi owlosienie wiec sie go pozbywam. nie mowie o wzgledach esetetycznych,, tylko te wloski po prostu swedza, osadzaja sie na nich krysztalki potu (pachy), sluz i okres (intymne), fuj. od dawien dawnqa kobiety depilowaly sie np. pasta cukrowa, to nie jest wymysl naszych czasow

Gość chmurka**
no tak ale na wf musze chodzic a pozatym jak wychodze gdzies albo cos jest przeciez goraco :/

Gość chmurka**
moze i sie depilowały ale napewno kiedys nie było tak nachalnej propagandy jak teraz pozatym wlosy sa normalne, walczymy z nimi ale i tak z nimi nie wygramy :P

Gość mackoo
nie wiem czy normalne , Jak by wygładał koles ktory potykał sie o własna brode albo wywrocił sie na swoich włosach .. Natura nie jest doskonała dlatego obcianamy włosy na głowie . Gdybysmy tego nie robili , to w wieku 40 lat siagałyby nam one do ziemi albo i dalej ... POdobnie jest z paznokciami musimy to wszystko obcianac ..

Gość
wygrywamy kiedys ludzie byli owlosieni prawie cali ;p jak dla mnie jak chcesz to sie nie gol, inni jak chca to niech sie gola, po co robic anty-propagande?

Gość chmurka**
tylko ze problemow ze scieciem wlosow czy paznokci raczej nie ma