Gość jaktotojest Napisano Kwiecień 13, 2009 WZDĘCIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wezwijcie lekarza Napisano Kwiecień 13, 2009 ruchy robaczkowe jelit ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola26107 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 no przykro mi bardzo ale to nie są ruchy dziecka,może to być coś ze strony jelit lub coś ze strony układu nerwowego...A jesli podejrzewasz ze możesz być w ciąży to proponuje beta hcg lub wizyte u ginekologa,sam doszukując sie dziwnych objawów to oszalejesz...My nic tu na forum nie pomozemy ewentualnie można domniemywac...pozdrawiam i życze byś była w ciąży bo chyba naprawde tego pragniesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martuśka18 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 ja umiem odroznic ruchy robaczowe i wzdecia od tego co ja mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martuśka18 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 moze i jestem mniej doswiadczona ale napewno nie jakas nienormalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdreererte Napisano Kwiecień 13, 2009 19912202.... ludzie......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martuśka18 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 chcialam podziekowac tym ktore mnie zrozumialy i pomogly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martuśka18 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 chcialam podziekowac tym ktore mnie zrozumialy i pomogly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach