Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdman

jezeli facet ma 24 lata i jest prawiczkiem to co o nim mogą pomyśleć inne osoby?

Polecane posty

Gość Birdman

Czy, że jest ciotą, nieudacznikiem czy raczej , ze jest porzadnym, uzcciwym, z zasadmi meżczyzna? Ps. Chce dodac, iż ten facet nigdy nie miał jeszce dziewczyny i sie nie calował.Nie jest zadnym ciachem. Troche przy kosci. To jest moj brat i chce widedziec co moga o nim myslec moi i jego znajomi. Prosze o powazne wystapienia.

Gość mackoo
raczej nic o nim nie pomysla , jak go nie znaja .. poza tym nieudacznik to ktos kto majstruje dzieci w wieku 17 lat , a nie odpowiedzialny prawiczek ...

Gość fdfdf
Myślą o nim: "O, to ten, co ma krzywe, małe i zagrzybione jajka i dlatego nic jeszcze nie przerżnął" :-P

a czy on ma na czole napisane, ze jest prawiczkiem? osobiscie wolalabym prawiczka niz faceta, ktory spal z wieloma..

mogą myśleć wile i różnie jeśli się w końcu o tym dowiedzą ale ja znam kilku prawiczków którzy są przystojni i sympatyczni ale czekają by się zakochać i nie traktują tego jak sportu.są prawiczki i dziewice i nic tego nie zmieni :)

Że jest normalny i że przynajmniej nie rucha się z każda napotkana dziewoją!

Gość tytyruryiuyt
Ludzie niestety myślą, że jak sie nigdy nikogokogo nie miało w wieku 24 lat, albo nie ma Bóg wie jakich doświadczeń erotycznych to już człowiek jest przegrany :O Zawsze mnie to bolało.... Ja swoje szczeście znalazłam mająć 23 lata, on 25 .... Zobaczyłam super przystojnego faceta, wysoki, dobrze zbudowany, inteligentny, zabawny, byłam pewna, że ma dziewczyne.... a okazało się nigdy żadnej nie miał!!! zapaliłą mi sie czerwona lampka :O Zaryzykowałam, to wspaniały człowiek, który po prostu wczesniej nikogo kto by mu odpowiadał nie poznał. Nie kochał sie też wczesniej z żadną dziewczyną, początki były - wiadomo- róznie jest ;) a teraz to fantastyczny facet też w łóżku ;)) Prosiłąś o powazne wypowiedzi - jak dziewczyna nie szuka ciacha tylko, żeby sie pokazac wśród kolezanek, a szuka towarzysza życia to nie będzie jej to przeszkadzać. Wygląd też jest ważny, ale można o siebie zadbać :)

Gość tytyruryiuyt
tak byłam :)

Gość tytyruryiuyt
I ja do prawiczków nic nie mam :)

Gość Hans Jarenzsen
ŻE JEST PEDAŁEM

Gość Jaskółka - siostra burzy...
hahahaha

Gość nie ich interes
>> jezeli facet ma 24 lata i jest prawiczkiem to co o nim mogą pomyśleć inne osoby ? a jeżeli ma 42 lata i też jest prawiczkiem ? a z resztą, niech sobie myślą co chcą, nie ich interes

Gość lol333
,mysle ze to katastrofa.,osobiscie uwazam za niedopuszczalne jesli jest sie prawiczkiem w wieku od18lat,.tez mialem podobny problem,.poszedlem do a.t. To bylo z18lat temu.dzisiaj mam to Szczescie ze bym tego nie zliczyl ile razy mialem dziewczyne.