Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sailor0303

Do dziewczyn W jakim wieku stracilyscie dziewictwo i ile teraz macie lat?

Polecane posty

sailor to masz swietna definicje dziewictwa jesli tylko do kontaktu z penisem wg Ciebie to sie ogranicza xD prawiczek, dla Ciebie wszystko, absolutnie wszystko ogranicza sie do Twojego prawictwa. jak sie kocha to takie rzeczy nie maja znaczenia tak samo jak 4 partnerow kobiety

Gość ana123
p i k nie uogolniaj a co do autora to nigdy tego nie wiesz dziewczyna Cie kocha i to sie liczy jak jest miłosć to wszystko mozna wybaczyc. To ile w końcu bylo tych partnerek z milosci a ile nie?? pytam bo jak sie postawisz na jej miejscu to bedzie Ci łatwiej zrozumieć

Gość sailor0303
Dobra zadzam wam jeszcze jedno pytanie ostatnio i myslcie sobie co chcecie moze i jestem stukniety ale tego juz nie wylecze zjad amnie to od srodka i tyle... Czy uwazacie ze deziewczyna z imprezowiczki ktora zabawiala sie z facetami pila alko palila papierosy i chodzila co weekend do klubu moze stac sie normalna dziewczyna ktorej bedzie mozna zaufac i przykladowo miec z nia dzieci stworzyc stabilny zwiazek w ktorym kazda ze stron bedzie dla siebie podpora. i czy mi minie to moje wewnetrzene obrzydzenie do niej kiedys??

Gość sailor0303
mialem jakies 12 partnerek tak mi sie wydaje...

Gość welka
hm to tak jak mowie sa w takim razie puste skoro imponuje m to ze sypiales z kobietami chyba nikt sie nie urodzil niedziewica ani nieprawiczkiem?????? mam racje??????? ja magduza rowniez jestem dziewica i w sumie jakby mnie mial ktos pod takim katem oceniac czy jestem czy nie a nie pod katem czy jestem mila ciekawa i interesujaca dziewczyna ktora ma cos do powiedzenia to masakra porazka i t d!!!! to jesli chlopak by sie dowiedzial ze jestem dziewica i by rzekl "ufff jak dobrze bo inaczej bym nie chcial nawet Cie lepiej poznac "kolokwialnie mowiac jest smieszne!!;/

Gość sailor0303
napisalem ku****m bo juz stwierdzilem ze przesadzilyscie z tym kawalkiem skory to chodzi o czystosc fizycznza i psychiczna. blony moze wcale nie byc plona potrafi peknac z roznych powodow nie koniecznie musi cos w nia wejsc...

sailor odp w koncu na pytanie ile tTy miales sexualnych partnerek. po drugie to jest mozliwe, ja kiedys taka bylam tzn imprezy, alkohol, papierosy, nawet trawka. teraz sie to zmienilo, po prostu sie wyszalalam i teraz stabilizuje sie, ze tak powiem ;)

Gość welka
sailor ja imprezuje z znajomymi zdarzylo mi sie zapalic papierosa (lecz juz od dawna nie pale) wypic z przyjaciolmi itd to co jestem zla osoba lubie sie pobawic posmiac spotkac z znajomymi i przedewszystkim POTANCZYC bo o to chodzi w imprezach....

Gość sailor0303
ja odpowiedzialem juz wyzej.. a ty magduza ilu mialas facetow?

Gość sailor0303
ok ale ona po alkoholu bawiala sie az za dobrze na tych imprezach. moge sie tego tylko domyslac z tego co mi ludzie mowili bo na to niestety nie mam dowodow ale calowala i obmacywala to sie czesto...

i co z tego ze sie całowała? calowanie sie to chyba nic zlego :/ w ogole jakim prawem Ty ja oceniasz skoro z 12 spałeś???????????????

Gość sailor0303
I jakod dziwice tluymaczycie takie zachowanie??

Gość ana123
To ze ktos pali czasami cos wypije i chodzi w weekendy do klubu nie oznacza ze nie jest normalny sa ludzie ktorzy chodza na kregle sa ludzie chodzacy do klubu. Ile z tych 12 kochałeś i ile masz lat bo zapomnialam??

Gość sailor0303
ok teraz uznacie mnie za palanta ale to facet wklada a w dziewczyne wchodzi facet ma palke dziewczyna woreczek rozumiecie to w dziewczynie jakby mozna powiedzic cos zostaje... facetowi sie palak nie zmienia...

Gość sailor0303
20

Gość sailor0303
balangi sypianie z facetami itd...

nie, ide stad bo to nie na moje nerwy Tobie mozg kompletnie wyzarlo, co kurwa zostaje ????? Tobie na fiucie tez zostal sluz bylych dziewczyn!!wez sie chlopie pierdolnij porzadnie patelnia w leb bo to jest niepojete co Ty tu wypisujesz? sa mjestes dziwkarz wg Twojej teorii [12 partnerek] a swoja wlasna dziewczyne publicznie oceniasz ktora nadodatek 'kochasz' zalosny jestes i tyle nara i pozdro dla tych normalnie myslacych

Gość welka
looooool co za rozprawa sailor wiesz jak Ty bylbys jej 1 i jedynym partnerem i bys wkladal to tez sie wtedy ten jak to nazwyasz woreczek ZMIENI:D nie musi byc kilku wez z nia pogadaj szczerze czy ten zwiazek ma szanse itd jak ona se zapatruje na to poza tym ludzie sie zmieniaja znam ludzi ktorzy balowali stale teraz w ogole juz nie imprezujaaaaa

Gość ana123
Ale ile kochaleś?? Co nam zostaje bo jestem Ciekawa??

Gość izabela2999
miałam wtedy 22 lata, teraz mam 29, spałam z 3 - trzeci to mój mąż

Gość Kocyk
Znowu te tematy,kiedy przypisuje się wielkie znaczenie czemuś co nie jest tego warte,uuuh. 13 lat.Za dwa tygodnie kończę 20stkę.3 partnerów,w tym jeden,nazwijmy to,przypadkowy.

Gość samasobie
wewnętrzne obrzydzenie do niej? daj spokój, zostaw ją. dla jej własnego dobra, bo szkoda dziewczyny na faceta, który się nią brzydzi i opowiada o miłości

Gość ana123
No dawaj dawaj autorze nie wstydz sie bo pomyslimy ze ani jednej co??

Gość ana123
A co ty jej wlaściwie mowisz jak jej odpowiadasz na to kocham Cie??

Gość samasobie
może "kocham twoje ucho, bo nie dotknął go żadne penis?" oby..;)

Gość Cyprysek_18
ledwo skończone 17. teraz mam 18,5 ;) no i nadal jestem z tym facetem

Gość Kocyk
Pytałes w inym temacie,masz odpowiedź tu,ha :D

Gość ana123
a ja nadal czekam na odpowiedz od autora na moje 2 pytania