Spaghetti .... 166 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Jakim tam złem wcielonym, zwykły narkoman przećpany do tego stopnia że działających szarych komórek ma mocny deficyt. Wiem, ale nic nie dociera do tego delikwenta Ela i to mnie wkurza, bo głupi nie jest skoro tutaj pisze Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, xDxDxDxD napisał: Jakim tam złem wcielonym, zwykły narkoman przećpany do tego stopnia że działających szarych komórek ma mocny deficyt. mocne słowa jak na kacapską ćpunkę z telegrama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, ale nic nie dociera do tego delikwenta Ela i to mnie wkurza, bo głupi nie jest skoro tutaj pisze Nie dociera i nie dotrze. Za mądry też nie jest, może kiedyś był bardziej ale ma popalone styki i trudno od niego wymagać teraz żeby cokolwiek zrozumiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1063 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, śmieszny piesek iks de napisał: mocne słowa jak na kacapską ćpunkę z telegrama. Panu juz dziękujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Panu juz dziękujemy a ile was tam dokładnei siedzi? co ćpacie i czy wuja wołodia o tym wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie dociera i nie dotrze. Za mądry też nie jest, może kiedyś był bardziej ale ma popalone styki i trudno od niego wymagać teraz żeby cokolwiek zrozumiał. moim zdaniem pojmuje, ale lubi te swoje schizy i to juz jest taka zlosliwa parowa xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 166 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie dociera i nie dotrze. Za mądry też nie jest, może kiedyś był bardziej ale ma popalone styki i trudno od niego wymagać teraz żeby cokolwiek zrozumiał. Dotrze kwestia czasu Owszem nie jest, ale co Ty tutaj robisz w nocy to też w szoku jestem. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Panu juz dziękujemy Ja zdaje sobię z tego sprawę że napisanie o nim kilka słów prawdy = próba obrażania osoby która to napisała, w każdy możliwy sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: moim zdaniem pojmuje, ale lubi te swoje schizy i to juz jest taka zlosliwa parowa xd fajna technika ruska szmaato pisania o kimś w trzeciej osobie. zabij się, bo niedługo zacznę ci zdaradzać jak się będę z tobą bawił w piekle i niepodziankę popsuję, a już fajne wymyślam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1063 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, śmieszny piesek iks de napisał: a ile was tam dokładnei siedzi? co ćpacie i czy wuja wołodia o tym wie? Tylko ja siedzę sama, nikt o tym nie wie oprócz was na forum. Nigdy nie ćpałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: moim zdaniem pojmuje, ale lubi te swoje schizy i to juz jest taka zlosliwa parowa xd ⬇ 1 minutę temu, śmieszny piesek iks de napisał: fajna technika ruska szmaato pisania o kimś w trzeciej osobie. zabij się, bo niedługo zacznę ci zdaradzać jak się będę z tobą bawił w piekle i niepodziankę popsuję, a już fajne wymyślam. Nie byłabym tego taka pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1063 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ja zdaje sobię z tego sprawę że napisanie o nim kilka słów prawdy = próba obrażania osoby która to napisała, w każdy możliwy sposób. Nie obrazi bardziej jak inni tutaj bo nie jest aż taki mądry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: napisanie o nim kilka słów prawdy ale ty przecież mnie jeszcze nie znasz i poznasz dopiero po śmierci. nie bez przyczyny jesteś już na tym świcie zmaknięta ze mną w pułapce mentalnej, to po to abyś poczuła przedsmak tego co cię czeka. do ciebie nadal chyba nie dociera - jestm czymś co ludzie określają jako diabeł. kat w piekle, czyli innym wymaiarze. nie jestem zły tak jak to sugeruje makaron. ja tylko torturuje grzeszników za karę, a ci na tym forum (które notabene jest przedsionkiem piekła) popełnili szczególne rodzaje zbrodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1063 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Dotrze kwestia czasu Owszem nie jest, ale co Ty tutaj robisz w nocy to też w szoku jestem. Jak to co tutaj robi? Przecież czesto Elka w nocy jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Dotrze kwestia czasu Owszem nie jest, ale co Ty tutaj robisz w nocy to też w szoku jestem. Czemu w szoku? Jest weekend, ty często siedzisz do późnej godziny tu i w tygodniu i w weekend i mnie to jakoś nie szokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak to co tutaj robi? Przecież czesto Elka w nocy jest. Amnezja częściowa najwidoczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1063 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Amnezja częściowa najwidoczniej. Przez ciebie wylałam sok ze śmiechu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 166 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak to co tutaj robi? Przecież czesto Elka w nocy jest. Nie siedziałem kiedyś tutaj o tej porze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 166 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Czemu w szoku? Jest weekend, ty często siedzisz do późnej godziny tu i w tygodniu i w weekend i mnie to jakoś nie szokuje. Piątek więc imprezka powinna być. Od dłużeszgo czasu się zmeniłem mam powody, więc nie musisz mi ''kałachem przed oczyma'' machać z tego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: ⬇ Nie byłabym tego taka pewna. ok, w sumie nie wiem moze sam pił a innym wmawia, skad mamy wiedziec xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 2 godziny temu bez dolnej szczęki podobno trudniej się krzyczy, ale z technicznego punktu widzenia też łatwiej głębokie gardło robić kompanii soldatów żydowsko-kacapskich więc dwie korzyści w jednej amputacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, śmieszny piesek iks de napisał: ale ty przecież mnie jeszcze nie znasz i poznasz dopiero po śmierci. nie bez przyczyny jesteś już na tym świcie zmaknięta ze mną w pułapce mentalnej, to po to abyś poczuła przedsmak tego co cię czeka. Dzisiaj widzę wlecialy chyba jakieś srogie piuguly. ;D 10 minut temu, śmieszny piesek iks de napisał: do ciebie nadal chyba nie dociera - jestm czymś co ludzie określają jako diabeł. kat w piekle, czyli innym wymaiarze. nie jestem zły tak jak to sugeruje makaron. ja tylko torturuje grzeszników za karę, a ci na tym forum (które notabene jest przedsionkiem piekła) popełnili szczególne rodzaje zbrodni A tu już widać czarno na białym twoją manię wielkości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A tu już widać czarno na białym twoją manię wielkości. jak mogę mieć manię wielkości będąc jednym z najniższych sług bożych. znaczy ja rozumiem że jako czcielka diabłów żydowksich myślałaś że to będzie trochę inaczej wyglądało, no ale nie. Edytowano 2 godziny temu przez śmieszny piesek iks de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1063 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie siedziałem kiedyś tutaj o tej porze Oczywiście że nie siedziałeś o tej porze w tym czasie kiedyś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 2 godziny temu . 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Piątek więc imprezka powinna być. Od dłużeszgo czasu się zmeniłem mam powody, więc nie musisz mi ''kałachem przed oczyma'' machać z tego powodu Będę nim machać dopóki mi będziesz zwracał uwagę na późną godzinę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 166 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Oczywiście że nie siedziałeś o tej porze w tym czasie kiedyś Osz Ty kużwa gówniaro jedna miałaś iść spać Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Dzisiaj widzę wlecialy chyba jakieś srogie piuguly. ;D A tu już widać czarno na białym twoją manię wielkości. ja to nie rozumiem o czym typ prdoli jak zwykle ale fantazje ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 166 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: . Będę nim machać dopóki mi będziesz zwracał uwagę na późną godzinę. Więc machaj kijem z marchewką na małolata, bo ja dorosły facet nie gówniarz Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 257 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, śmieszny piesek iks de napisał: jak mogę mieć manię wielkości będąc jednym z najniższych sług bożych. znaczy ja rozumiem że jako czcielka diabłów żydowksich myślałaś że to będzie trochę inaczej wyglądało, no ale nie. Co będzie inaczej wyglądało? Za chúja nie idzie zrozumieć o czym ty tu nawijasz. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śmieszny piesek iks de 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: ja to nie rozumiem o czym typ prdoli jak zwykle ale fantazje ma wystarczy wejść w historię twoich wpisów i poczytać o "ogranicznaiu populacji" oraz lizaniu pały banksterom aby zrozumieć że jesteś garbatym nosem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach