Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość los desperados

Suknia Agnes 1827, kolekcja 2009

Polecane posty

Gość los desperados

Witajcie koleżanki! Poszukuję pilnie zdjęć sukni Agnes 1827 z kolekcji 2009. Zakochałam się w tej sukni, ale niestety cena ścięła mnie z nóg. Dlatego chcę uszyć tę suknię na wzór, ale w salonie nie pozwolono mi zrobić zdjęć, a na stronce internetowej na zdjęciu niewiele widać. Będę przeogromnie wdzięczna za fotki tej sukni. Mój adres e-mail to wrotka85@o2.pl

Gość los desperados
To zdjęcie właśnie mam, ale z niego tak dokładnie wszystkiego nie da się obejrzeć niestety...

Gość czarna koala
mam katalog firmy w formie papierowej, trochę lepiej ją widac, ale to nic nie da...

Gość hahhahahah
mierzyłam ta sukienkę w rzeczywistości robi piorunujące wrażenie :) :) śliczna :) jedna rada idź do salonu z krawcową niech ona to zobaczy potem zakręć ekspedientkę niech idzie po drugą suknie albo niech ktoś zadzwoni do salonu w tym czasie a ty pstryknij fote ;)

Gość fdfsdgd
ładna, a ile kosztuje tak z ciekawości ?

Gość czarna koala
ja mam zamówioną tę numer obok, kosztuje 3200. ta autorki też coś koło tego.

Gość los depserados
No właśnie - nie tylko suknia robi piorunujące wrażenie, ale cena też. Mój model kosztuje 2900zł (cena bez halki).

Do mojego slubu co prawda jeszcze dwa lata ale oniemialam na widok sukni numer 4764 ze strony 3 z podanego linka. Moim zdaniem nie ma sobie rownych. Co o niej sądzicie?

Gość czarna koala
za dwa lata tych upięć na spódnicy już nie będzie się nosić, jak twierdziły panie w salonie. jakby była bez tych upięć to by mi sie bardzo podobała, ale takie spódnice po rpostu mi nei leżą. ale kieckę samą w sobie widziałam na żywo, szkoda że na manekinie :) i jesli ktos lubi te styl to tak, naprawde robi wrazenie...

Wiem, ze bedzie juz wtedy pewnie niedostepna :( Tak czy inaczej jest to najpiekniejsza suknia jaką widzialam a oglądam je juz od 3 lat czyli od slubu mojej siostry. :(:(:(

Czarna koala, Twoja suknia tez jest przepiekna :) Bardzo mi sie podoba :) Bedziesz sliczne wyglądac na swoim slubie

Gość czarna koala
a dziękuję bardzo :) pierwsza którą mierzyłam - i zadna inna mi się juz nie podobała :P a kieckę salon może Ci zawsze odszyć na nowo, jeśli to ich model - bez wątpienia będą mieli nadal wykroje i materiały, wiec nie powinno byc problemu. tylko sobie zapisz albo najlepiej wydrukuj zdjęcia! jesli salonu nie znajdziesz to dobra krawcowa tez sobie poradzi... a w ogóle za dwa lata to kiecki jak sądzę będą jeszcze piękniejsze, więc dopieeeeeeeero będziesz miała możliwości... :)

Gość kasanda
witam, za 2 dni jade zamowic sobie własnie Agnes 1827, moj koszt to ok. 2700 zł ale będę dopłacać jakieś 100 zł ponieważ przedłużam sobie tren o 0,5 metra. Pozdrawiam :) Salon mieści sie w Katowicach i w Chorzowie.

Gość wiesz ze to jest zwykla
KRADZIEZ?

Gość Venika
Ja bedę miec suknię 4764 na swoim ślubie. Na stronie internetowej ładnie wygląda ale w rzeczywistości jeszcze piękniej jak ja założyłam czułam, że to ta bedzie a nie inna:)

Witam Widziałam dziś tę suknię w katalogu - urzekła mnie również. Raczej ją wypożyczę - ale i tak będzie mnie to kosztowało 1800zł :(

także wybrałam ten model sukni na swój ślub, jakby ktoś był chętny to mam tą suknię do sprzedania wraz z dodatkami, rozmiar ok 36

Witam mam do sprzedania najnowszą wersję sukni 1827 tj. 10 050. Nie ma jej w katalogach bo szyją od niedawna. Ma lepiej wyprofilowany stanik, więcej zdobień, dłuższy tren i również zdobiony kryształkami. Suknia jest super - bogata, wysmukla, wydłuża i jest lekka. Pięknie sznuruje się i dzięki temu nie ma obaw, jeśli się chudnie i tyje. suknia ecry, trochę większe 38, wzrost 160 + 5 cm szpilki zakupiłam ją w salonie agnes w poznaniu pozdrawiam Justyna

Gość anek2009
Witam, mam do sprzedania suknie Agnes model 1827, rozmiar 36, z mozliwoscia powiekszenia, bo zakupiona byla 38 ale "troche" schudlam przed slubem:)