Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Incia1986

Załamanie - jak na nowo znaleść siebie?

Polecane posty

Czy mieliście kiedyś w zyciu taki okres, ze wszystko się posypało jak domino a Was spotykaly jedynie czarne myśli? Jak to przezyliście? Macie jakieś rady by odnaleść siebie na nowo po takim czymś....?Czy wogóle się da?

Gość ...........oj............
przychodzi w końcu taki dół że sama stwierdzasz że albo ruszysz dupsko i zmienisz swoje życie bądź nastawienie do niego albo skoczysz zwykle działa;)

Ale czy macie może jakieś sprawdzone sposoby na taki stan kiedy nawet nie ma się sily ruszyć dupska?

Tak ja miałam depresję. Co mnie natchnęło, zeby walczyć? Powiedziałam sobie- albo się zabiję (mialam 3 próby) albo będę żyć, ale koniecznie coś zmienię. Wybrałam drugie.

musisz się przełamać i spróbować żyć dalej nie jesteś pierwszą i ostatnią osobą która ma depresje,są różne sposoby ale najlepszy zacząć znów szukać powodu do życia.zacząć spotykać się ze znajomymi i nie zamykać się w 4 ścianach bo ciągłe myślenie i zamartwianie się nie pomoże.

Ja nie mam depresji, ale moja przyjaciółka ma.. i staram się jej pomóc jak mogę, ale nie chcę też nic na siłę robić. Sama nie raz miałam straszne zalamanie i w moim przypadku "nie zmuszanie sie" do niczego pomogło.. Gdy zrozumiałam swoją wartość to ruszylam do dzialania z ogromną energią. Ale na każdego działa co innego...

Gość looooooooooooooo
siłownia, zaręczam, że zadziała