Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czillaut

Kontakt z ex

Polecane posty

Gość czillaut

Po jakim czasie kontakt z waszym ex się urwał? Zerwaliśmy ze sobą 3 miesiące temu, ale on dalej pisze, więc jeszcze rozmawiamy..

Gość spogladam z chmurki
nie ma nowej szpary, to pisze. jak znajdzie, przestanie.

Gość chyba jakos tak mniej wiecej
po roku...ale bylismy razem poltora i to ja to skonczyłam...on chyba probował to jakos poskładac do czasu az sie dowiedzial ze mam kogos potem sie jeszcze odzywal zeby mi uswiadomic ze jestem straszna bo on przeciez jest nie do zastąpienia....jak sie zaczeły takie akcje zmieniłam numer i kontakt sie ddefinitywnie urwał.

nie musicie urywać całkowitego kontaktu.Pomimo tego że nie jestem z chłopakiem już ponad 2 lata nadal utrzymujemy kontakt i jesteśmy przyjaciółmi,zawsze możemy na siebie liczyć, podtrzymujemy się na duchu gdy któremuś z nas nie wyjdzie następny związek itp. chyba że nie chcesz utrzymywać z nim kontaktu bo jest Ci z tym ciężko to musisz mu to wytłumaczyć i ograniczyć odpowiedzi na jego smsy.

Gość czillaut
Nie chce urywać z nim kontaktu, ale chce żeby on przestał do tego wracać..

Gość gafa....
gdy bylismy ze soba 4 lata temu to ja skonczyłam a on sie prze 10 mieiscy nie odzywał na wakacjach the best frends i chodzenie, zerwanie 10 mieisecy ciszy wakacje i chodzenie, zerwanie 10 mies ciszy i.... mamy kwiecien a gdy go widze jego oczy wywoluja u mnie płacz.... takie wilkie, takie czułe, taki proszace a zarazem niepewne i zranione... no 10 mies ciszy i wakacje,.,... cikawe jaki scenariusz

Gość czillaut
Ja znalazłam nową miłość.. Myślę, że tą prawdziwą.. Mój obecny chłopak cierpi z powodu mojego ex.. Nie chce z nim tracić kontaktu.. Chce czasem zapytać co u niego. Ale chcę zapomnieć o tym co między nami było.

Gość czillaut
Nikt już nie odpisze..?

Gość madzia1233245
Musisz sama do tego dojść..

Gość czillaut
nie znajdzie się nikt do rozmowy? :(

Gość manammanam
a ja mam pokrecona sytuacje ale dlugo by pisac. Ja zerwalam 5 miesiecy temu i na poczatku bylam twarda w nieodzywaniu sie i nieodpisywaniu ale jak zlosc do niego jako tako przeszla a on dalej napieral, pisal i dzwonil zaczelam mieknac i teraz chyba znowu sie spotykamy. Nie jestesmy oficjalnie razem ale jest seks i ciagnie mnie do niego strasznie.. A jednoczesnie rozsadek kaze dac sobie spokoj.. ciezko jest

Gość czillaut
Chcesz to dalej ciągnąć..? NIe boisz się, że jest z Tobą tylko dla seksu i znowu Cię zostawi?

Gość manammanam
do mnie piszesz? to ja go zostawilam i nie sadze ze jest ze mna tylko dla seksu.. juz predzej ja z nim skoro sie z nim spotykam a nie chce z nim tak naprawde byc:( miotam sie strasznie i ciezko mi to skonczyc.. bo jak postanawiam definitywnie urwac kontakt strasznie mi zle

Gość o co loto
Ja z moim eks nie mam kontaktu juz 3 miesiac, chociaz bardzo bym chciala chociaz z nim pogadac..Ale On na nic nie reagowal .. a ja juz dalam sobie spokoj w szukaniu kontaktu

Gość czillaut
Ja chyba nie potrafie tak urwać kontaktu.. Mój obecny facet, którego bardzo kocham prosił mnie o to, ale ja nie potrafie tak po prostu.. Wiem, że już nigdy nie będziemy razem, ale nie potrafiłabym zerwać z nim kontaktu.. czuje się beznadziejnie..

Gość cini mini
Jestem pięć miesiecy po zerwaniu, a byliśmy ze sobą prawie 10 lat. Do dziś się widujemy, rozmawiamy o wspólnych znajomych i rodzinie - bo nadal łączy nas dużo. On mi pomaga przy samochodzie, a ja np na święta umyłam, mu okna. nie mamy nikogo wiec spotykanie sie ze sobą nikomu nie szkodzi. Ale mam pewnośc, że nigdy nie będziemy już razem. To naprawdę ważne żeby rozstać się po ludzku i w zgodzie (choc przeciez serce krwawi).

Gość marlonnn
Podobna sytuacja do mojej... Tylko, że to ja jestem tutaj tym eksem... :S