Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za duzo cukru

Czy wode mineralna mozna zastapic wodą przegotowaną?

Polecane posty

Gość za duzo cukru

ktora z nich zdrowsza?

Gość doktorek gregorek
To zalerzy od ujęcia wody, raz kranowa lepsza raz gorsza. Nikt spektometru w oczach nie ma. Ale od przegotowanej kranowy nikomu nic nie bedzie :P

Gość za duzo cukru
ale ja pytam ktora zdrowsza, bo podobno woda jest zdrowa i trzeba ja pic, wiec ktora zdrowsza?

Gość gwiazdeczka 555
zdrowsza jest mineralna, ale przegotowana ma chyba tez wiele cennych dla zdrowia skladnikow.

Gość doktorek gregorek
Zdrowa woda to jest inna jak ta w kranie i w butelce w biedronce za 1,99zl ;) Acz ta z kranu nie powinna nikogo przyprawic o sraczke :P

Gość doktorek gregorek
Zdrowa jest woda wysokomineralizowana , tylko ma tez zaporową cene i czesto jej nie ma bo malo kto kupuje z tego powodu ze nie jest super specjalna w smaku :P Zdrowa woda mineralna.... , moze nie jest niezdrowa ale zdrowa tez nie :D

Gość miałam rodzicow
doktorek gregorek-powinno sie pic wode sredniomineralizowana a nie wysoko.Taka wysokomin.mozna pic max 2 tyg.poten trzeba zrobic 2 tyg lub m-c przerwy

Gość doktorek gregorek
Albo wypic szklanke dziennie.... , nikt tego nie pije od tak , bo go suszy :) , niespecjalne w smaku i cena wysoka, wiec przedawkowanie graniczy z cudem

Gość miałam rodzicow
doktorek gregorek-chyba po,yliłes wody mineralne zdrowotne z typowymi wodami wysokomineralizowanymi np.Staropolanka. Mnie chodziło np.o ta Staropolanke wysokomin.,bo o leczniczych wodach mineralnych nie wspominam,bo nie kazdy je moze pic i nie kazdy rodzaj.Picie leczniczych wod mineralnych powinno odbywac sioe po konsultacji z lekarzem

Gość Gosia

Ja pije wodę Java i nawet zauważyłam poprawę w cerze.